Monday, June 27, 2011

Buffered Earning from Nuffnang...

Today i feel like speaking london. Come, lets speak london with me ahaha.. .apa ke juadah kamu ni? Pengsan! Orang lain dah penat bercerita perihal BE masing2, saya pulak baru terhegeh2... Sebelum ni banyak kali dah baca pasal BE sewaktu BW tapi tak tahu pun apa itu BE, saya juga jarang check akaun nuff sebab kadar kenaikannya takdelah memberangsangkan sangat, suatu hari (minggu lepas), bila login nuff tangan ni gatal nak tengok pada earning, bila tengok, tertera Buffered Earning... am i dreaming? gosok2 mata, eh eh betul la...

Walaupun takdelah banyak mana pun, tapi amat bermakna buat saya :). Thank you nuffnang! Win-win situation situation gitu kan. Keep supporting HS ye! Silent readers and followers, Jangan jemu2 jenguk HS...

Banyak nak story mory tapi kalau buat dalam keadaan tergesa-gesa dan tak tenang pun tak syok juga kan... gambar2 pun belum diupload, ada kang yang buat entri membebel kisah2 silam zaman purba kala hik2...

Hari ni, malah minggu ni patik tersangatlah busy... huhu... will update more soon ok (bila patik dah setel kerja)...

25 comments:

PUTERI NATASSIA said...

tahniah . .:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai x der byk sangat BE yg dapat baru rm 40 hengget lebey ...sebab blog nan hado jer kan...bukan pames pow...setakat type suki2 jer :D

アヌム ちゃん said...

congratesss. :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tahniah....kakD entah bila mau dpt daa...

Amni said...

baik ada dari langsung tak de kan kak.. hehehe... amni jumpa grapevine kat blog akak lagi.. harus amni klik.,..=P

Norhafiza said...

waaaaah..tahniah la dr kakNo ye..alahai...i jeles la youuuuuuu hihihi

Eyrique Ettiqazz said...

kan aritum dah gtau yg hanis dpt BE...tp bkn satu,3 sekali....hebakkkkkk......sekilas ikan di air EE dah tau hanis dpt....

kalau 2 iklan gravepine tu bersiaran,cepat2 isi form aka share kat Fb ,twitter and so on...masyuk oooo dia punyer income...

Sabihah said...

tahniah2...lepas ni kene selalu laa update entry..ye tak??^_^

Sunah Sakura said...

seronoknyeee dapat BE... ;)

PinKy MoMMa said...

hahahha citer zaman purba kala tu yg best tu nis ;)

patik tak guna nuffy..patik curang ngan advertlets ekekeke

wida said...

wah tahniah tahniah..
tumpang gembira, hikhiks

Anisa Hang Tuah said...

wah wah besnye akak,.
nis tade nuffnang pon
huhu

My Little Diary said...

hehehe
saya dari dulu sampai sekarang BE 0.50sen ajer...

Sunah Sakura said...

aha, saya pakai advertlets... hehehe.. dulu pakai nuff, tapi tukar kepada advertlets sebab dia lagi cepat loading dari nuff kalo tenet slow.. huhuhu...

ok la jugak, tapi dia takde BE..

Aida said...

Hana, ok lah tu .. banyak dah tu .. kak aida ni RM1 pun tak capai lagi .. almaklumlah, blog tak femes mcm hana ni hah ..

fiza said...

Finally....dpt skali 3 BE ☺☺☺. Tahniah.

amirah said...

bestnya hanis ada BE yg bernyawa gitu...

Ida,Japan said...

congrats hanis...teruskan
k'ida baru jer join nuff ni....belum ada income lg kut

Papa Mifz said...

kalo BW mmg x pernah miss blog HS nih..:)

man yusoef said...

mak cik!!! sy buat2 busy menyebabkan blog bersarang

Hanis Azla said...

wahhh.. bagusnya.. semoga semakin murah rezeki hanis.. akak tak pernah kenal lagi dgn BE ni semua sbb tak pernah dapat pun.. he..he.. akak klu hanis dok buka citer dulu kala pun akak layan jugak.. he..he..

~ yus ~ said...

Tahniah!...

selalu masuk sini mmg silent reader je..:)

Atika Farha ;D said...

camne nak buat BE ni? ajar pls ? :(

d_LA said...

best kan dpt BE ni..hari2 rs nak check acc..dla la tu gitu..hehe..koya sokmo

Ct Arina said...

tolongggggg saye jeles!! T_T

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails