Sunday, June 12, 2011

Sedihnya...

Biasala penulis ni memang macam tu.. manja hehe.. padahal tak ada apapun... kereta kami tu kan tak ada navi jadi memang susah nak jalan ke mana2. Kalau nak travel, memang akan study betul2 map di google dan catat yang mana penting. Itupun kalau betul2 perlu baru kami akan travel.

Dah la tak ada navi, Iphone pun tak ada. Sekurang-kurangnya bolehlah check kat situ kan kot2 la kalau tersesat ke ape ke kan?. Haha sadis tak? Kamilah pasangan paling ketinggalan "jaman" dalam donia ni. Sob sob... Tengok handphone kohai (junior) tak ada sesiapan pun yang tak pakai iphone. Semua pun ber-Iphone ok! haish sadis betul. "jomlah cinta kita beli iphone5!"  eh bermonolog dengan cinta hati plak. Haha tak agak2 betul permintaan, iphone 4 pun belum tentu, dah nak aim iphone 5 pulak...

Tapi takpelah saya nak beli iphone special edition macam kat bawah ni... "i very like..."
*
*
*
*
*
warna coklat lagi tau... ni adalah iphone versi boleh dimakan hehe (gambar dari google)

entri gediknyaa ya ampun... sila jangan pengsan... selamat hari ahad... hari ni jumpa nak jumpa kawan blog... suka!

22 comments:

Eyrique Ettiqazz said...

"kerja sekolah" awak lambat hantar arini...cikgu tertunggu2 bila anak murid sorang ni nak antar...kalau lmbt sikit lg mmg dah kena rotan dah

ape susah beli la iphone china...iphone jugekss wpon murah...

Anisa Hang Tuah said...

yg warna coklat tu cantik
:)

wida said...

alah..sy pon x ada iphone, BB semua ni.guna telefon cap ayam jer..hehe.
kalau sesat..turun tanya org jer

d_LA said...

hehe..ingatkan sedih psl pe..dla pun nak sedih gak la camtu..nak iphone gak, xpun ipad ke, galaxy tab pun boleh..lagi nak graphic tablet juga supaya saya makin senang dan rajin melukis..hahaha..xde ke sape2 nak bg pree kan k.hanis kan

Ct Arina said...

uiiiii murah sangat ke iphone kat jopun tu kak? memasing gune iphone. kat melesia ni masih mahal kot. e72 jelah yg mampu pun T_T

happy sunday kak hanis cayam! 1 day kite meet up plak ok! ^_^

JIJI YU said...

eheh..haduu aipong 5 nah dio

nur easy said...

iphone y boleh digigit? rangup dan bperisa chocolate? oh i pun very d like jg lah..;)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

eemm..sama la kita..pakai tipon cap ayam ja...huhuhuhuuhu..sian kat kita kan...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai pow baru pakai iPhone 3 babe....tue sebab beli cash hikhik so hak milik kekal bkn untuk 2 thn mcm selalu....nanak aim jugak iPhone 5 tue hikhikhik

Juwita Jamaludin said...

Salam hanis.. la ingat apa yang sedihnya.. ipohonekan 0 yen kan.. akak dulu pun beli sebab 0 yen sebab amik pakej yang lebih kurang dgn phone lama...

Liza @ Adzriel AB said...

sedap je nampak

Wani said...

You..don't have Iphone??:p I thought foreigner all use smartphone sbb byk application. But u have husband all the time.no need pon x pe kan:)

Amni said...

kekekeke... Amni lak nak mintak bb torch 9800 ngan mirul kak... Haha... Semua gara-gara mirul nak guna bb. Sib bek dia tak ckp nak guna iphone. Kalo tak, memang amni pun nak. Tatau nape suka sangat guna barang2 yang sama.. Heeee... Gediksss kan... Hahahaha....

P/s : akak suka color coklat ke? Fav color amni tu. Hikss... Tp barang2 kebanyakan pink.. Kalau mirul beli brg pon, dia beli color pink. Hee..

kyo_9 said...

huhu.. memang susah nak jumpa orang Malaysia x pakai iPhone di Jpon nih ;)

btw, nape x beli jer Navi? murah lagi dari iPhone kot ;)

mzhany said...

hana, nak iphone jugak, dpt 4 pon ok laaa huhuhu

**boleh tak hany br perasan ada pen kat setiap end of entri hihihi**

me suya said...

beli lah kak.. hehehe ape khabar sekarang kak?

fazilzura said...

huhuhh ahkak pun just pakai nokia E series je dik non.. x mampu lg nak sebat Iphone huhuhuhuhu

Nieda said...

Sedih Iphone yang beli kat China sebijik macam tu dah tak boleh pakai.hu,hu

MAPPIAU said...

alaaaaa dik kalo ko gediksss sekalipun akhakkk tatap sooooka jugekkkkk akekekkekee :P

Umie said...

hanis..takpe, kite serupa aje..pakai enpon zaman paleolitik..hahaha

hanis walaupun takde navi at least ade keta..kitorang nie keta pun takde..lagi sadis..hahahaha

Rose said...

Salam. Tengok iphone saya teringat anak saya Sheraz. ehhe dia suka sangat main iphone sejak umur 12 bulan. pandai slide to unlock, pilih game sendiri atau amik gambar.

khairunnisa ♥ said...

teringin pakai iPhone :')
tapi tunggu time kerja nanti ^_~
kak hanis, sekarang orang yg buat
kek memang kreatif kan =="
macam macam design diorang bleh buat.
bila tengok, tak sanggup nak makan.

jom beli iPhone nanti ^_^ <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails