Monday, July 18, 2011

19 tahun kemudian...

Agaknya, macam manalah saya dan cinta hati selepas 19 tahun ye? Harap2 masa tu dah ramai junior saya dan cinta. Kenapa pulak 19 tahun ni? Sesiapa yang dah menonton Harry Potter, pasti cam dengan ayat tu...

Saya ni bukanlah peminat tegar, sebab tak baca buku tu, sekadar tengok movie je. En suami lagilah, tak layan sangat cuma dia teman saya pergi tengok HP. Arigatou my love! Awal2 tu agak boring sebab banyak cakap2,encik suami dah resah gelisah pusing sana pusing sini, nasib baik masa pertengahan cerita sampai penghujung tu baru rasa seronok. Kalau yang baca buku dan tengok movie mesti lagi best kan?
 dah dewasa semuanya... emma watson from comel to jelita... 
dari dulu sampai kini memang tak suka dengan cermin mata HP tu hehe :)
 owh...kasihan pada abg snape tau huhu (eh apa ke juadah panggil dia abang ni, eheh...)

p/s: Buat peminat HP, selamat menonton ya.
p/s2: sebenarnya buat scheduled entri tapi entah kenapa bila check hari ni tak ada pulak huhu... hari ni cuti umum, cuti laut hik2.. umi yasumi kalau tak silap... ada gathering sesama kawan sendai... :)

19 comments:

Farah Shamsudin said...

oucchhh.. saya pun tak tengok lagii..

nuwairani ismail said...

seumur hidup nani, tak pernah tengok habis pon HP ni...ntah nape takk minat betol...jiwa dh dewasa kot..hihih

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Sana sini citer HP
But ai x minat uwaaaaa
X leh paksa jiwa Tgk movie ni
Hentak kaki kuat2!!!!!。・°°・(>_<)・°°・。

Minah Blur said...

tak tengok lagik. sobbsobb...

btw, kadang2 auto publish tu mmg tak jadi, huhu

puterinuraqiliah said...

HP my fav movie ever!!!!

waalllaa! said...

tak sabar nk tgk citer ni..saya memang follow citer nie..bessttt.. akak...saya dah dpt keje tu..hehe

アヌム ちゃん said...

aaa nak tgk gak hp ni.nak donlod je kot..haha..boleh sep dwet tgk dkt wyg tu g makan..heeee..tp lmbt cket la kot baru dpt donlod gmbr yg cntik kan..heee..aa bestkan cuti hari ni..dpt jalan2..hee :)

kyo_9 said...

huhu..
teringin nk tgk yg 3D nyer..
tp blom jumpa masa yg sesuai lagi..

Afikah Aziz said...

ika xtgk lg huk3x...nk kno tgk ni

Lya Colours said...

kita pon membesar dgn cerita ni. best sgt.

Norhafiza said...

19thn ye..kakNo dh monopaus kot hahahaha...sabo je la..

kami pun suka tengok citer ni..anak2 lg la kan..

Syaima' said...

adehh. saya sama mcm cinta kak hanis.tak minat laaa.tak boleh nak duduk lama2 depan tv tgk cite hp ni! sbb banyak bende pelik.saya takleh tgk cite yg ada muka pelik2 nih.hehe

LuN@_aiDi said...

hehehe.. klu dalam buku lagi panjang citer after 19 years tuh.. n banyak lg aksiaksi dalam buku die xciter dalam muvie..(kwn yg baca buku HP yg kasi tau), saya tgk muvie jer..hihi

amirah said...

akak tak tgk pun HP ni..selamat bergathering2 hanis

wida said...

emma tu dah besar..jadi jelita sesangat kan

Ct Arina said...

gile cun ah emma watson! pastu yg paling kanan tu x sangke die la nampak paling matured kan kan kan. ade rupe ryan reynolds sket! mase kecik muke cam pelik dgn prangai menjengkelkan. hahah

Aida said...

hmm .. macam mana ye rupa kak aida plak lg 19 tahun .. adakah sudah kurus time tu ?? wakakaka

MAPPIAU said...

kalau papairfan die minat la kot citer cenggini hehehe

ala dik lagi 19 tahun musti ko menten kiut punyer hiks

h A n Y S said...

kalau tgk dr fisrt movie, masing2 comeeeel je..skarang dah gantang2 masing2..

blom tgk lg..ble lah nak tgk ni.. =(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails