Saturday, August 13, 2011

Cik Sara datang Sendai...

Uishh tajuk tak menahan hehe... memang di alu2kan... tapi apakan daya Sara datang pling2 via google aje. Terima kasih wahai Sara comel dari Ceritera Sara di entri bertajuk Entri Khas buat kak hana sakura.

 best kan google ni kita boleh pergi ke mana jua. Ok hari ni patik nak pergi Pulau Santorini di Greece hehe... esok pulak ke Turkey...dush! tak abis2 berkhayal...

Kesian Sara sesat, rumah akak jauh lagi dari Sendai Station ni, kalau jalan kaki berejam jugak lah, kena naik bas, atau teksi... kalau datang betul2 kan best, boleh la pergi dating.

Entri merapu sebelum keluar... hari ni geng sendai ajak berbuka di luar. Esok pula plan nak berbuka di Masjid Sendai giliran Pakistan yang memasak juadah berbuka... insyaAllah akan patik update kalau kami pergi...

p/s: fountain of youth... hehe...

25 comments:

Syazwan Che Deraman said...

best nya dapat jalan sana sini :)

selamat berpuasa,
have a good day.

putput said...

waaaaaahhh! tggu sy dtg sendai lak k:) hehe tapi x tau bila!

JIJI YU said...

kawe cayo habis tea doh ahri tu..keno ko apo..

Chekgu Azrine said...

lama tak tempoh pose kat sana sis??

Joyah Jongang. said...

Bertuahnya anda,ramai yg sayang..sgt retissssssssssss.

Fatin Syahira said...

macam-macam! via google pun boleh? hehe nak jugak lah kalau macam tue =')

wida said...

tak sabar nak berbuka ni..hiks.
pose tak hr ni?

H.J said...

ni mesti nak update yang masakan pakistan tu..haha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Ai pow berbuka kt luar
Opps ai nk terjah bora-bora
Tmpt idaman kalbu gitew
Curlasttt x? ☆*:.。. o(≧▽≦)o .。.:*☆

nur easy said...

betul gak tu.. dgn gmap sampai la ke mana2 saja ..;)

Zaqra Afkar Al-Qudsy. said...

kenapa lmbt sgt update pasal ni?

senyumSOYA said...

jeles2.. t dah kumpul duit sya dtg sendai akak bwak jln2 bley? hik3...

haniey said...

kak hanis hani kt sendai ni,sesat..hehe..blh x kak hanis ambik hani kt stesen kota bharu..haha..selamat berbuka kak hanis.. :)

aimie amalina said...

hehehhee
kepingan sungguh jiran mate sy ni lawat akak die kat sendai..hehehe

アヌムちゃん said...

kalau rumah dkt2 eki best kan..heeeee

Diana @ bilakukatacinta said...

makcik hana sakura...jap..jap..kita nk p sendai malam ni...ZZZZZ...tunggu dlm mimpimu OK?

Nieda said...

Salam HAnis. Berbuka dgn kuih apa hari ni?

Shaofie said...

Eh, macam best pulak main macam cik sara buat tuh. Sye rasa pun macam nak buat je. Hahahahha.

thnx cik sara for the idea.

amilinhussin said...

wa, nak buat entry g sendai gak boleh x??...hehehehe

cik pulau said...

bleh pulak maen aci google je eak.. kikiki..
hish.. cam best je wat camtu.. haha

Cik Sara said...

eh, jauh lagi ke? Hahaha..patutlah sesat! ngee.. Ok..kalau ada rezeki sampai jepun, kite dating ya! ngeee...Bilalah agaknya tu..=)

dhiera said...

melalui google?? macam mana tu? he..
kesian ye saya tak tahu~

d_LA said...

ingatko beliau betul2 sapa di sendai doh..hehe..dla pun nok jugok la pling2 gitu..hehe

PinKy MoMMa said...

nis bila la kami nak smpai sana hukhukhuk..mampu tgk dari kejauhan jer la :(

Ct Arina said...

tunggu rina datang sane honeymoon nnt okeh! tp akak sponsor tiket pegi balik, penginapan, makan & minum la ye. hadiah kawen! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails