Tuesday, September 20, 2011

Header dan nuffnang...

I likeee surprises... dapat surprise dari kawan blog, Ayu, pemilik blog Ladychenta. Patik dah keliru nak letak header mana satu ni... boleh tolong pilihkan untuk patik... naik finin dah kepala ni (over!), ouch tolong la picitkan kepala i ni, (dush!).

Beliau juga akan anjurkan GA yang mana hadiahnya adalah header mengikut citarasa pemenang tu. Bagi yang rasa nak tukar header tu elok sangatlah sertai GA ayu ni, tuah ayam nampak di kaki... eceh berayam-ayam lah pulak...
ichi-ban

ni-ban

Keliru melanda diri ku ni, tanya cinta hati dia cakap mana2 pun ok...huhu... cemana ni?

Apapun arigatou untuk nuffnang atas BE... ureshii!
Sikit-sikit lama-lama jadi bukit, tak gitu? Walaupun tak glam dan tak dapat ribu-riban macam blogger famos amos yang lain (nak biskut famos amos la, yum!), syukur alhamdulillah...

p/s: petang2 sikit la sambung ceritera roma romma ma...

29 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

GA x siap lagik ni dah promote ker???
baru plan tataw biler nk buat ngeee
tq babe tlg promote awal2 ngeee...pilih yg mana 1 idaman kalbu ngeee

Asmara said...

syok jugak ada rm masuk ek. ehehe..dua2 chanteek! apalagi lat talitat la. ahaha..

Anum said...

anum suka yang pertama
romantis lagi

Asrul "iLham" Sany said...

"Header yang super kawaii," kata Syrena teruja.

me suya said...

me vote for the second one.. purple gitu.. freshhh~

Lya Colours said...

yang pink tu suweettt sgt

Rai said...

saya suka yg sekarang atau yg no 1 tu..

PinKy MoMMa said...

suka yang pink itu huhu..tak perlu tanya ai kot hahaha..dah tau jawapannyer kan nis ;p

syukur rezeki..sape nak bagi kan..nnt leh belanja biskut femes amos tu eh ngeeee~

nur easy said...

dua-dua pun chomey.. tp i vote y second la..hehe

Ida,Japan said...

dua2 headerbtu nmpk so sweet....tahniah dgn BE tu hanis...k'ida baru seciput dpt....

msredcheesecake said...

Header yg atas tu swet je, sesuai la untuk uoung kapel.... Yg bawah tu ok jugak...

amirah said...

akak suka yg first la hanis..sweet je...dpt BE lagi..?syukur

Ijah EmoTemo said...

wahh! dedua cun la header yg kaka ayu buat hikhik.

tahniah dpt BE. hihi :D

Rtp Farra Arisha said...

the first header is so lovely!! berkenan arisha tengok..bunga2 cinta penuh!! hehe.

waalllaa! said...

oyeaahh!! dapat jugak BE yea..tahniah!

DaZzlingLilLy said...

ai suka yg first..skang nuffnang bermurah hati bg BE kot..alhamdulillah..rezeki..

Run Away said...

sy memang suka ke2 nyer sekali cantik....tapi kalau ada rerama tu sy lebih suka...;s

siti kektus said...

Suka no 1.

Thniah kak dpt be. Nanti boleh blnje mekdi kn. HeheHehe

Amni said...

akak dapat lagi banyak.. hahahahha... tak pe kak.. slow2.. hehe..

amni suka yang 1st tu kak! cantikkkk!

dwaty said...

tahniah dapat BE... cantik header tu...

JIJI YU said...

kalu CTR bonus masuk uh..lagi masyukkk

Soo Hae Daa said...

hanis, dua2 sweet sgt...tapi kte bkenan yg pink...lg sweet nampak..hehhee...jgn pening2...pilih yg mane bkenan dihati..okeh??

maris said...

suka wane pink.. nampak suwet.. macam fairy tale pon ade.. he3 =)

アヌム ちゃん said...

vote for no 1 :) cantik je dua2 sbnrnyee.heeee

wida said...

wah dapat BE...tahniah!

sW33tdARLiNG said...

kalau yg atas lebih soft

aizamia3 said...

header yang pertama tu cantik.. ;)

Eyrique Ettiqazz. said...
This comment has been removed by the author.
Ct Arina said...

yg 1st tu cantik kak hanis! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails