Monday, September 19, 2011

An evening at tully's

Hari ni cuti umum, tapi tak tahu cuti apa hehe. Teruk tak? Biasanya cuti2 pun pergi lab tapi hari ni tak pergi sebab ada power check so tak ada elektrik. Buat kerja sikit kat rumah dan cinta hati ajak jalan-jalan. Cuci mata di Izumi outlet. Lepas tu ajak cinta hati minum petang. Dah lama tak dating. Kebetulan ada set promosi kek Dan minuman.



Milk crepe for him... Tapi dah habis hehe...



And cheese cake for me. Set cake, ice cream and drink at 630 yen. Oishii!


- Posted using BlogPress from my iPad

27 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

3 hary cuti duduk umah diam2
semua semua x cihat uwaaaaaa
dugaan~

Anum said...

sama la minat kita
anum suka sgt2 ngan cheescake..

PinKy MoMMa said...

aiyoyoooooo tak keruan tengok entry ni di kala hujan sekarang ni huhu..

hanisssimissutoo~ :)

aimie amalina said...

huk3
daaaapnyeeeeeee
due2 tu cam sedddaaaaap

wida said...

auuw..dating ek
so sweet...romantic lah korang ni

JIJI YU said...

waa titik air mulut ambo weyh

d_LA said...

lembutnye napok cheese cake tuh...yumyum..nak balik gi beli kek gak rr camni..pantang tol napok makanae..muahaha

アヌム ちゃん said...

cuti x g mne2 pon.sob2..dkt cni xpenah lak dgr tully tu.huhuu

cik pulau said...

sedaknya cheese cake..huhuhu

yatie chomeyl said...

cuti hari ore tuo raso nyo. hehehe

Eera Shera said...

sedapnye cheese cake tu..huhu..suap la sikit :)

Juwita Jamaludin said...

best2.. sambil2 minum2 dan makan jalan2 cuci mata kat outlet.. i like

Fatin Syahira said...

alolo comelnya dating husband and wife :)

have a nice day a head sis!

Amie said...

tengok dia dgn chenta hati berdua2.... terasa dah lama tak kuar dgn buah hati beta....

whitecappuccino said...

sedapnya cheesecake tu!

Bigdaddyz said...

yum2 kek tu...hehe

Nadiah Sidek said...

nasib baik tahu hari cuti walaupun tak tahu cuti apa :D

Asrul "iLham" Sany said...

"Sedapnya cheese cake tu," kata Amer.

Amirah Adnan said...

romentiknye.. hehe..630 yen tuh bape hingget mesia kak?

Soo Hae Daa said...

hehe...sonok nye org datim..mkn cheese cake lagik...huwaaaa...jeles.... =p

siti kektus said...

yeke dah lama tak dating kak. mcm selalu je. hehehe ;p

So Shy Lady said...

oloh, dating sokmo...jeles weh

Hanis Azla said...

bestnya pi dating.. he..he..

waalllaa! said...

nak cheese cake!!

zie_ira said...

wow ,,kek !! hehe

hai2 kak hanis ,,mish u ,,^^

Run Away said...

ice cream...best....;d

Ct Arina said...

wahhh hi-T stail org bandar. saye org kpg. hi-T makan cekodok dgn kopi -_-

XOXO! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails