Saturday, September 3, 2011

Terkejut ocopot bila...

Lab sunyi sepi hari ni, biasanya ramai je orang di hari Sabtu sebegini, malah hari ahad pun sama (tapi hari ahad saya jarang datang kononnya nak have quality time... padahal nak berehat, beli barang rumah, tido puas2 kemas rumah dan sebagainya huwaaaa hari biasa sibuk lab hari minggu sibuk buat kerja kat rumah, huhu tak ada masa untk diri sendiri haha ye ye je kamu ni over exaggerating betul.)

Sedang menganalisis data... bilik senyap sunyi... mahu tak ocopot bila...

- gedegang! pintu terttutup sendiri (owh hari ni dapat tempias typhoon, angin kuat kat luar sebab itulah pintu tiba2 tertutup paksa rela).
- heheeeehahaaaaaaeeeeee (dengar gelak tawa) mak aih gelak yang boleh mengundang kontroversi ok! (jenguk kat tingkap, owh ada orang sedang jalan sambil gelak).
- shringgg (eh tak reti nak nak tulis sound effect bila blind tingkap kena tiup angin) sila tengok alasan paling atas..
- pang.... (eh bukan kena lempang) bunyi kuali jatuh... yeayyy dah ada orang datang lab... kalau tak sunyilah patik (padahal takut haha).

chakk! hai awak... tengah buat apa tu?

ok dah mula melalut... daaaa nak bersiap sedia untuk meeting yang tak sampai sejam lagi ni wuwuwu....

20 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hikhik khen sini pow angin kuat plus ame pun lebat giler....seksa jiwa raga sebab dengar bunyi angin tue kuat sgt dah mcm shikanshen daaa....

p/s::kalo baca tulisan u mesti org ingat giler2 kat luar asal alahai sopan santun orgnyer (gegurl melayu terakhir gitew)...laen mcm ai mmg mulut murai buat bising num 1 ngeeee.

whitecappuccino said...

Hehehe..penakut jugak rupanya ya?

DaZzlingLilLy said...

soundtrack 'misteri' gini kalo dengar time sorang2 kat lab mmg blh biru muka jadiknya..hehe

Akak Kopi said...

selamat hari raya! :D

nur easy said...

kita pun sorang2 duduk kat lab arini.. ribut kan sejak semalam

アヌム ちゃん said...

cuace redup hari ni membuatkan mengantok yng amat.tido je..haha.dekat fukui esok kot angin kuat hujan..huhuuu

Hanis MY said...

@nur easy
take care ez...

Hanis MY said...

@DaZzlingLilLy
Lily...stuju sgt..nasib skrg dah ramai kat lab ni...

Hanis MY said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆
ha ah betullah dah macam shinkansen cpt2lah berlalu wahai taifu...
haha ye ke? ade2 je u ni...

Hanis MY said...

@whitecappuccino
kak nor sy mmg penakut wuwuwu...

Cikli said...

tahniah dapat pm baru

kasihredha said...

takut juga kalau sorang2 kan..huhu

beta sungguh takut melihat binatang kat bawah tu :)

Chaza said...

selamat hari raya akak.=D
header kat atas tu sweett sangat.muka nak sama lah!<3
hehe

Button Planet said...

Salam Hana...apa khabar? lama sungguh akak tak menjengah kemari.... bila Hana habis belajar?
hehehe...bukan kat lab aje yang terkejut kalau duduk sorang diri..kat rumah pun sama aje...kalau sunyi sepi tak dak orang tetiba terdengar bunyi macam2 mesti terkejut... (ada lah sikit2 perasan tak*t tu...ngeee)

kak Azzah8
http://www.nurazzah8.blogspot.com

Anonymous said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

mok cik mok cik n golongan mak nenek mmg mcm tu....

p/s:org yg kecoh2 n drama queen kat alam maya ni mmg selalu diam alahai ahuwww kat luar x de gilew-gilew sbb nak ekspresi apa yg dorg x buat kat dunia btol2...

belog|amiyo said...

kalau sakit jantung naya gak ni.

samat ari raya. lamanya tak BW. :D

putput said...

itu sgt cuak==" sy x berani dduk or even lalu kat lab sorang2. huhu

♥ p a a n i ♥ said...

kak hanis, selamat hari raya!

d_LA said...

hehe..supo dla kalo masuk opis sore2 time weekend..mache2 dgr..ado skali tu dla rs supo gegar bangune..cpt2 amik beg, blk trus takut runtuh..pdhal xdok gapo pun

Ct Arina said...

kalau rina dah x tenang nak dduk dlm tu kak. mmg cabut ler. takde nak positive2 thinking bagai. ehe^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails