Saturday, October 29, 2011

Untitled...

Dah lama tak pergi dating. Short day trip with my fellow Sendai geng. Semalam tak buka pc langsung experiment dr pg smp mlm. Pengsan tak? Hari ni nak release sikit lapangkan minda. Esok probably meeting... Huhu...




P/s: terima kasih buat kenalan br yg tinggalkan komen pd entri attitudes. Saje nk maklum kat jepun pun ada musim panas selama 3 bulan malah lebih panas dr m'sia lebih kurang 38 degrees dan etika serta gaya kerja masih sama tanpa ambil kira faktor cuaca. Apapun ganbatte dgn kerja k!
Best bila spring dan autumn sejuk yang sdg2 je nk piknik, jalan2 pun selesa... Tak panas dan tak berpeluh...

- Posted using BlogPress from my iPad

24 comments:

nur easy said...

selamat beriadah di hujung minggu..;)

PinKy MoMMa said...

tak sabar nak tunggu yuki time hehehe..bulan brpa ye nis?

jalan elok elok eh..enjoy ur weekend ;)

Munna said...

38dgrees? uiyooo... =.=*

Kakzakie said...

Singgah baca N3 Hanis. Lama kakak tak singgah sebab kalau posting N3 selepas waktu kerja kakak susah nak jumpa....

wida said...

sonoknya...enjoy ya!

miss inna said...

kat malaysia musim buah-buahan sepanjang tahun..hehe!

JIJI YU said...

hok paling petim..tu2..via aipad..

umie naziera said...

selamat berpicnik!!

Tea said...

Malaysia jarang dah panas.. Hujan tau hanis sakura.

puteri nur aqiliah said...

JALAN-JALAN LAGI! BESTNYA!!!!
btw, sis di tag. seila lah jenguk2 blog saya!

Papa Mifz said...

kalo panas lebih panas dr msia yer...hmm..baru tau..

whitecappuccino said...

have a great time ya!

Azwani said...

oooo dah pkai hp baru..hihiii

nurfatiha blacky said...

sedaknyoo kak dating. hikhik

Chekgu Azrine said...

have a great weekend sis..

siti kektus said...

dating p mana tu kak. hehhe :p

Ida,Japan said...

have a nice weekend ya hanis

cik pulau said...

wohooo.. detim nahh.heheh..


owhh.. kak duk kg laut ko.. heee~

Fatin Syahira said...

jalan2 refresh kepala eh? hehe.

have a nice day sis =)

sue-sama said...

hehehehe..canggih da kak anis, via ipad! da boleh berbelog bila2 masa dan di mana jua :)

selamat berhujung minggu

p/s: kumamoto ujannnn

Bro ahmad said...

bestnya dating hmm...bro ada jugak ipad 1 yang 16gb takde simcard..tapi nak guna post blog asyik taiping error je hahaa xd.

sorry lama tak singgah

happyichigo♥ said...

have a safe and lovely trip my dear! mesti seronok jalan2 dan relaxkan minda lepas penat d lab!

Soo Hae Daa said...

panas jugak eh smpai 38 dgrees....tapi dubai lagik lah panas masa summer...leh capai 45degrees...wohoohhoohhoooo

amirah said...

syoknya kalo sekali sekala dapat pergi piknik camtu kan hanis..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails