Monday, October 3, 2011

Versatile Blogger Award...

Terima kasih buat Kak Amie yang sudi bagi award ni. Rasa macam dah lama tak kena tag. Kalau nak berkenalan dan cuba resipi2 best boleh berkunjung ke blog beliau di http://salamisimon1.blogspot.com.



Bila kena tag, perkara yang perlu dibuat untuk award ni adalah seperti berikut:
- nyatakan 7 perkara tentang anda
- pass award ni pada 15 rakan bloggers yang lain

7 perkara? Banyaknyaa....apa eh?rasa macam banyak dah bebel tenting diri sendiri di blog hehe...takpelah... Kalau tertulis perkara yang sama patik minta maaf banyak2 k....

1. Suka dating
2. Masa kecik pernah sependapat dengan kawan alangkah best kawin dengan chef nanti takyah masak haha tak senonoh betul... Maklumlah masa kecil mana tahu soal hati dan perasaan, eceh nyampah, apapun bersyukur sangat ditemukan dengan cinta hati ku...
3. Suka makan (bahaya betul)
4. Suka merajuk walaupun tak ada orang nak pujuk hehe... Susah betul terlebih zat merajuk ni, masa kecik siap tulis surat nk lari dari rumah... Apakah?.. Pengaruh tv la ni..
5. Suka meow
6. Suka ice cream esp. Vanilla... Yummy!
7. Tak suka lelaki yg merendah2 kan kaum wanita huhu tak baik tau... No woman no cry eh mcm tak ada kaitan haha...

Sudilah kiranya menerima award ni dari patik pula...
Ee - http://eyrique-ettiqazz.blogspot.com/
Wida- http://norwidadi.blogspot.com/
Syaima'- http://amiays.blogspot.com/
Hanisah - http://hanamiko-sakura.blogspot.com/
Sis "hanis azla" penulis novel - http://hanisazla.blogspot.com/
Amni - http://mrsamirul.blogspot.com/
Ct Arina - http://ctarina.blogspot.com/
Anum-chan - http://frommetoyou85.blogspot.com/
Anum - http://satanicsoap.blogspot.com/
Iryd- http://irydmaivia.blogspot.com/
Sis zura - http://www.afazilzura.com/
Walla - http://myblowie.blogspot.com/
Saba - http://shiawasemrsbangpek.blogspot.com/
Cik Shinju - http://fiverobindas.blogspot.com/
Kekodok - http://littlelulu-cempaka.blogspot.com/
Siti kektus - http://sitikektus.blogspot.com/
Lya - http://lyacolours.blogspot.com/
Ez - http://easyni.blogspot.com/

Eh macam terlebih 15 kalau boleh nak tulis semua yang patik kenal, tapi dah penat menaip... Sudilah terima award ni walaupun tak tersenarai di atas... Patik capek hehe...

9 comments:

JIJI YU said...

lamo doh tok caro ko award ni..ahahaa

♥ p a a n i ♥ said...

me toooo!!! like vanilla

wida said...

eh..dapat jugak.setakat ni dah 2 org bg award ni..tp masih belum berkesempatan nak buat
tq ye dear:)

Bro ahmad said...

bro kenal siti kek tu hmm

Hanamiko Sakura said...

eh,, cam sama lah.. tentang diri kak hanis dengan saya.. hehe,, kalau suka dating tu tak termasuk..hehe..

kak Hanisss... arigatou banyak2... bagi award.. thank you very2 much... haha.. first time dapat award.. teruja!!

Amirah Adnan said...

hehe..cumilnye suke merajuk :p

Lya Colours said...

wuu ada nama titeee.. thanx =)

EE said...

OMG,diriku ditag di tangga pertama....kembang semangkuk hidungku.miahahahaha..apa nak tulis erk...

Ct Arina said...

ehhh rina x perasan lak entri ni mase BW td. wahhh tq kak hanis sudi tag rina! versatile kononnye rina ni eh? nan hadooo haha ;D

well, tengkiu again kak hanis cayam! btw, yg kak hanis nk post tu xpe, anytime je. yg penting mesti sampai. hihik^^ heart u! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails