Thursday, November 3, 2011

11 perkara...

Hari ni cuti umum, biasanya kalau cuti umum di hari week day kami akan ke kampus je. Kebetulan saya ada meeting dengan sensei. Risau dengan research patik ni huhu... Tadi rasa mengantuk, bila baring tak lena pulak, ubatnya buka bloglah, kebetulan belum jawab tag. Ingatkan tak sempat  mengadap blog hari ni.

Ditag oleh sicomel Puteri Nuraqiliah aka putput. Cut and paste dari blog beliau...

bila kena tag, perlu ikut rules di bawahi ni:
1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3.Answer the questions that the tagger has set for you in their post and create 11 new questions to the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to thier page and tell them you have tagged HIM / HER.
6. No tag back.
7. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU READ THIS" you legitimately ( a.k.a REALLY , TRUST , WITH ALL HONESTY ) have tagged 11 people.


11 Things about myself
- i love my love and my big family
- suka makan sundae cone vanilla mcd, owh sedapnyaaaaa
- lahir pada 28 Julai
- lahir di kota bharu
- pernah berangan nak pergi haji dari jepun ni sebab terus boleh pergi dan tak perlu mohon in advance, nampak gayanya macam tak ada rezeki...schedule dengan belajar tak dapat dielakkan
- i love blogging and my blogging friends
- nak anak2 panggil mama
- perasaan diri ini romantik (ahauww tak menahan...)
- sensitif
- suka haiwan mcm kucing, koala, panda bear, bear
- suka ambil gambar tapi sampai sekarang belum belajar dengan mendalam ambil gambar manual mode huhu... asyik guna auto aje wuwuwu


sekarang nak jawab soalan yang bawah ni pula. 


1. nama anda? Hanis MY
2. siapa orang yang paling anda sayang selain keluarga anda? Bestfriends
3. to you, put put ni macam mana orang nya? kawaii!nak cubit boleh?
4. your bad habit? tak suka baca paper, ish apa nak jadi ni...
5. impian yang tak akan pernah tertunai? nak jadi tuan puteri mcm cindarella tuu (eh, tak agak2 betul hehe)
6. apa yang anda nak dalam hidup? keberkataan, kebahagiaan dan kejayaan...
7. sumber inspirasi anda? Rasulullah S.A.W, cinta hati, parents, my sensei...
8. sifat anda? penyayang (eeii menyampah je)
9. siapa anda 10 tahun nanti? a dedicated lecturer dari segi pengajaran dan research, nak target professor mcm segan aje huhu..
10.kalau anda diberi RM 1 juta, apa anda nak buat? i would never dreamed to have such a mount of money, siapa la senang2 nak bagi RM1 juta dengan dunia metropolitan ni (amboi ayat ahaha) tapi kalau 1 juta yen tu bolehlah hehe...itupun kumpul sendiri la
11. define yourself in a simple words plain


Saya memilih untuk tidak mentag sesiapa (berangan macam peserta amazing race bila sampai ke kotak clue tiba2 ada u-turn tu hehe).


19 comments:

Chekgu Azrine said...

InsyaAllah..1day u will be a professor..:)

Anisa Hang Tuah said...

kak hanis mmg romantik.tgok muka dah tauu

:)

Cheq Sue said...

nis, next year leh sebret besday sesame la ye... cheq sue 28 julai gok...tapi older than lah.... :)

Rtp Farra Arisha said...

ore kelate beraya di mano nanti? :'D

Daddylicious said...

haha....sini pun kena gak....naya2...

kyo_9 said...

no 10 tu cam x jawab soalan je..
huhu~

Tea said...

Bukan perasan, tp hanis mmg cantik persis japanese

umie naziera said...

waa..ni cinderella dr jepun nih!

Amie said...

selamat pagi hanis....senym, mulakan pagi ini dengan senyuman ye...

kasihredha said...

kalau akak ada RM 1 juta (kalau)...nak belanja tuan teri...belanja apa? tunggu hingga akak dpt 1 juta dulu ye...hik2

miss you le
dah lama tak ke sini
hugsss

PinKy MoMMa said...

nanti nak suruh anak anak panggil hanis..mama hanis boleh tak hehehe..mesti cumils ;)

pssttt 10 tahun akan datang..sah sah kamu dr. hanis ;)
segannyer sayaaaaa...

♥ p a a n i ♥ said...

hehehe mane boleh berangan jd cinderella sbb akak dh kawen! kalo saye xpe. :P

Hanis Azla said...

plain & nice.. nice knowing u hanis..

Anum said...

sis musim tag dah kembali
selamat menyambut hari raya aidiladha
semoga perjalanan anda selamat

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai jer x jawab tag ni sebab malas nak karang...(issyyy apa nk jadik ni khen) ngeeeee

whitecappuccino said...

no 8 tu..yang kenal rapat dengan kaknor pun kata kaknor penyayang..:)

mzhany said...

hihihi, baguslah hana ni hohoho rs nk buat jugak, tp tgk kerajinan ;)

Ct Arina said...

same! rina pun suke vanilla sundae cone! x suke yg perisa macam2 tu. heeee =D

Run Away said...

best nyer...teringat zaman2 sekolah dulu...wat biodata...;d

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails