Saturday, December 24, 2011

Pengacara paling comel...

Kalau menonton tv dengan en suami, dia ada satu fashion tau. Fashion itu adalah tukar channel tv dengan sepantas kilat sampai dia jumpa rancangan yang dia nak tengok hehe. Patik pun fashion tukar channel juga tapi slow2 sikit tengok dulu beberapa saat rancangan tu menarik ke tak. Pada suatu hari sedang cinta hati buat "fashion" show, tiba2 ternampaklah pengacara yang begitu comel rasa macam nak makan. Haha...apakah? Pling pling juga terus patik berkata-kata "love, jap nak tengok..."

IMG_0042
selain eskelim cone vanilla mcd, patik juga gemar akan softcream yang agak femes amos di sini. Rancangan ni tentang kedai softcream paling sedap di setiap negeri seluruh jepun agaknya. Sebab patik tak sempat tengok habis. Cinta hati nak tengok rancangan apa ntah masa tu. Kebetulan kamera kat tepi je terus snap ahaha...

IMG_0045
betapa comelnya... mentang-mentang rancangan softcream habis satu badan dress up as softcream... microphone pun softcream jugak... pengsan! patik yang tengok ni pun geram nak ngap hehe...

IMG_0044
kawaii ne? seluar pun corak cone softcream....tskk...

IMG_0041
tiba-tiba ada gambar artis jemputan ni... agak2 kenapa ye saya snap gambar ni? sebab zip baju dia besarnya ya ampunnn.... hehe...

p/s: nak story mory week 9...

15 comments:

Chekgu Azrine said...

Chomel sgt!!

yana lyana said...

hehe..comelnyaaa...
bila pengacara kat malaysia nak buat macam tu agaknya..:)

Asmara said...

Announcer sini mmg comel2 belaka. hehe.. sila hadap muka comel2 tiap hari nnti anak pun jd super chomel! :D

deeya said...

hahaha ! kawaii ne . dya suke microfon tu .. comeeeeyyy ! :)

umie naziera said...

waduhhh,tomey tomey jerr

Munnafendy said...

hahahaa mmg kawai la org jepun ni! mcm2 pesen!

aimie amalina said...

gagagggagga
comeeeiiinye kak!
hehehe

ase nak mkn plak mikroponnye
hehehehe



p.s: akak, jawapnnye masak nasi
heheheh :)

Daddylicious said...

dia dah kawen ke belum...hehe

whitecappuccino said...

mikrofon??kaknor ingatkan icecream tadi..besarnyerrr!!!

Ijah EmoTemo said...

Hahahah sgt comeyyy pengacara tu pki mcm gitu ngehehe

Hanamiko Sakura said...

orang2 jepun memang kretif... ^^ buat baju ice cream...

♥ p a a n i ♥ said...

hahahaha beso beno zipnye tuu!

kema said...

alahai, org jepun neh mmg...suke sgt buat benda2 yg comel2...geraammm..

LydSunshine said...

Sedap ke soft cream tu? Rasanya seperti apa? Ice Cream ke?

happyichigo♥ said...

cooomelnyeeeee...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails