Sunday, March 4, 2012

Keywords dari nuffnang analytics...

from nuffnang analytics...

Saya jarang betul belek nuffnang lama-lama. Sebab bukan banyak pun income, hehe. BE pun jarang2 je. Tak tahu bagaimana nak pikat nuffnang. Entah kenapa semalam terklik nuffnang analytics dan tengok pada keywords.

Terkejut tengok etihad stewardess? Tak ada kawan stewardess tapi ada abang pilot etihad hehe. Lawak je rasa. Yang kedua pula, imej kasut kanvas terbaru? Hmm.. sejak bila jadi model kasut kanvas ni? (eh soalan tak agak2 hehe...). Patutnya tanya sejak bila berbisnes kasut kanvas ni?

Yang last tu agak mencuit hati, gamba baby craying? Huh? craying tu apa? crying tahu la. Best juga tengok keywords ni ye. Asalkan jangan ada yang pelik2 dahla....

p/s: rasa macam nak makan kek,.... tapi tekak masih sakit...

23 comments:

Dawia.Honeyputri said...

kdg2 lawak sgt keyword yang terhasil ;)

happyichigo♥ said...

haha..macam-macam orang carik kan?

Eera Shera said...

keyword kdg2 pelik je haha

Asmara said...

oh kelakar la kan. akk pun jrg bukk nuffnang. tp yg be tu best jugak tgk hasil. ;D

Azian Elias said...

selamba badak je kan..


eh mak yong, apa khabar? lama tak singgah.. Harap2 sihat ye..

Cik Pulau said...

tu lah.. pelik blo mikir..
hahaha,.. mace2 ore cari deh..
hehehe

Noraim said...

haha. pelik2 la hok ore jong cari tu.

samo laa kito kak. BE xdop sokmo. hehe.

umie naziera said...

nama pelik2 haruuuu :D

Chekgu Azrine said...

Takpe..peliks pun trs g blog sis hana..th kira sh bgus..haha

Teringin kek..kena dpt kan..nti.air liur bb meleleh..hehe..cpt get it now!!

Miss Butterfly said...

kadangkadang tak faham cemane keyword camtu boleh sesat kan? huhuhu

Amirah Adnan said...

mujo x tulis akachan craying..hehe ;p

Diana @ bilakukatacinta said...

sesekali D pon tengok gak...mcm2 menda yg kita tak sangka termelencong masuk dlm belog kita kan?

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

tunggu tekak dh ok n tak sakit, baru makan kek,okey =0). kek manis takut kang tekak btambah sakit.

Lya Colours said...

saya pon dah lama tak cek keyword ni. nanti senang2 nak tgk gak

wida said...

hehe..sapelah yg taip keyword macam tu

ieda said...

ekekke kdg2 pelik2 search tuu ..
bukan kita pun buat topik2 tuu ;)

No Lan said...

kakNo pun dah lama xbuka nuff ning..entah apa nk jadi dah huhuhu...

kakNo pun tengah sakit tekak..minum air asam jawa je ni sbb 1malam tu sampai sore xkuar huhuhu...

amirah said...

memang kelaka kdg2 baca keywords yg ntah pape..huhu..

take care hanis..

biela bell said...

kdg bila tgok keyword2 tu bleh gelak sorg2.heee~

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

keywords kartun tuju hitam putih sangat kelakar oke...ai punya byk pasal Brunei princess ngeee...ni pow feeling princess gak...auwwww duch

zie_ira said...

hehehe ,,mcam2 ayat pon ade ,hu.
akk take care, jga kesihatan diri n akachan comel ,okehh, ^^

bila nak blik msia ? heee

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

p/s: Get well soon, hani-chan. banyakkan rehat, minum air suam banyak-banyak. Tidur kena cukup dan jangan stress. Insha-ALLAH, pasti cepat recover balik kesihatan badan. Kita ada banyak persamaan kan. I love it! nanti balik Malaysia, vi belanja hani-chan putu piring meru, okey =0).

Saimnicy said...

Still don't understand what's the "keyword"about in Nuffnang~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails