Friday, March 2, 2012

Gardenbug foot finder...

Alhamdulillah rezeki. Hadiah pertama untuk akachan. Tak sangka pun. Terima kasih yang teramat buat Fara dan suaminya yang berada di Bangor. Mereka berdua menuntut ilmu di sana. Saya dan Fara merupakan rakan sekerja satu fakulti tapi berlainan jabatan. Fara pun mommy to be juga. InsyaAllah, sebaya la anak kami nanti. Entri INI menceritakan perihal Fara and her babies.

Apa yang akachan dapat dari aunty Fara ni? Diterbangkan khas dari Bangor. Owh sungguh terharu!
IMG_0607
gardenbug foor finder and wrist rattle set. Jakun seketika tengok sebab comel yang amat. 

IMG_0608
tengok pada belakang kotak, baru saya dan cinta hati faham akan penggunaannya... wahhh hontou ni kawaiiiiii... ureshikatta desu. Terima kasih sekali lagi buat Fara and hubby. We love it!

IMG_0610
hari ni beristirehat di rumah... yuki-chan turun rintik-rintik sejak tengah hari tadi... nampak gaya macam lambat lagi tanda-tanda nak spring ni... tapi tak tahulah sebab cuaca pun tak menentu sekarang ni kan...

 Kali pertama ke penang masa umur 2 tahun, Or course masa tu tak tahu apa2 dan langsung tak ingat apa2. Teringin nak ke penang satu hari nanti... Klik iklan kalau nak tahu lebih lanjut tentang Friso grwing up together days...mesti ramai ibu2 di luar sana yang tahu tentang ni...

p/s: keywords...

33 comments:

norliha said...

comel sangat... kalau akachan pakai lagi cute...

umie naziera said...

first hadiah tuk baby..weeeeeee~~

Umi Anaan said...

wrist rattle set tu honto kawaii... sangat lucky la akachan.

Syazwan Che Deraman said...

Wahhh, rezeki anak!
comel.

fara said...

Erk..u r welcome *malu ar hanis buat entry khas cenggini* hik2. Take care!

Mr.Clive said...

comelllll laaaaa!heeee~

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

kawaii :D

weekend ni rehat2 je la kan, zuan pn nak rehat2 before get back to student life :)

Nieda said...

salam hanis. Semoga sihat.
happynya dpt hadiah comel.

Ida,Japan said...

so cute la hanis sumer tu..mesti baby nanti suka sgt tu...

Azian Elias said...

comel2nya.. jadi geram pulak..

Kalamhati said...

comeinyoooo!huhu

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

wow!hani-chan!...comey nyer hadiah tu..nanti bila akachan dan kluar, jgn lupa pakaikan kat akachan..jgn lupa tangkap gmbr..nak tengok =0)

kasihredha said...

comeyyy..sure akachan sukeee.

senyumSOYA said...

baby to be ^^
tahniah akak

be a great mom InsyaAllah ~

Noraim said...

ololo comeinyo hadioh tu kak. kalu akachan paka lg mesti comei. huhu.

p/s: kak xbukok fb eh?

Anonymous said...

saya duduk Penang,belajar,bekerja dan menderita di sana...

Woofer Storm said...

alhamdulillah..mmg rezeki akachan..


#maaf sis,baru ada smngt skit nak update..hehee lama tak dtg sni..jaga diri kalian ye ditempat orang^^

Hanamiko Sakura said...

ei ei... ada lunti...

eh! tertulis jawa dekat sini...

hehe

miss inna said...

tahniah akk. mommy to be. inna xtaw pn pasal nie...
anyway, comel la hadiah tu. inna pula yg teringin nak pakai tu..hehe!

Lady of Leisure said...

Kiut kan.. Colourfull gitu...
Wah tengah snow yer kat sana...

khairunnisa ♥ said...

Assalamualaikum,
kak hanis..comelnya sarung tangan & sarung kaki tuuu ^_^ tak sabar tengok akachan pakai nanti :)

Daddylicious said...

slow2 ...mmg boleh jadi gila nanti kalau tengok brg2 baby ni...:)

Juwita Jamaludin said...

Kawaii.. Alhamdulillah belum keluar lagi ada hadiah menanti.. Take care hanis

Papa Mifz said...

Mesti baby kat dlm perut tuh pun dah x sabar2 nak main bendo tuh,hehe

Cik TeN10 said...

Aaaaaa comelnye !! =)

ieda said...

cute nyeeeeeeeeeeee .. ;)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kawaii...
awal nyer akachan dapat hadiah
ni tataw nk beli apa lagik
babe apa kata u request jer senang nak beli....apa yg x der lagik???

Kamalia said...

alala..kawaiii..
bestkn hadiah utk baby hanis tu..

Aida Lela said...

comey sungguh! jangan mama yg pakai sudah..hihihih

CikUna said...

waahhh.. kak hanis, apakata bg address kat jepun tu.. boley poskan hadiah for akachan juge...ngee..

\\( ^_^ )//

amirah said...

comel kannnn...?? akachan girl ke boy ni?? : )

Lieya said...

Alamakkkkk.. comeyyy la sangat2...

Hanis MY said...

@amirah
kak amirah hehe seperais... seperais la sgt kan hik2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails