Thursday, May 24, 2012

Mellow yellow...

Macam pernah dengar je mellow yellow ni.  Saja buat tajuk ni sebab nak cerita tentang yellow. Bila google lagu lama rupanya. Patik pun tak pernah dengar. Erm coldplay pun ada lagu yellow jugak kan? ok, lari topik dah hehe. Kenapa pula bermellow mellow pulak ni. Sebab nampak bunga warna kuning hehe...

Untitled



Musim dia berkembang agaknya sekarang ni. Biasa nampak dari jauh je, kebetulan my love parking kat situ terus ambil gambar :P. Waktu tu baru balik dari BBQ warga sendai hari ahad lepas. Lupa nak bawa kamera tak dapat nak bercerita pasal BBQ huhu...

1



Ini rupanya dari dekat. Cantik juga. Macam chrysanthemum versi mini...

Terasa nak lepak/piknik di taman bunga la pulak huhu...


22 comments:

yatie chomeyl said...

comam bungo kungin ni..x rajin napok pulok sini

Azian Elias said...

cantik pulak bunga tu..

darling..akak tak tau kenapa my comment tak kuar ek..

pena rozie said...

cantik la...

wida said...

cantiknya...
mesti wangi

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

rimbunnyer wangi x???
sini ada bunga kertas ngan bunga ros jer....la awat x bawa camera nk tgk pudding tue la lalingggggg!!!

Ijah EmoTemo said...

bunga tu shantek! ;)

LadyBird said...

cantiknye bunge ni.. bila die berkembang serentak mcm tu nmpk sgt2 cantik.. kalau nmpk depan mt ni mesti lagi cantik kan ..

Sunah Sakura said...

cantik~

Lizan said...

ohlala...cantiknyaaa....ada bau ke

Munnafendy said...

errr...bersihnyeeeee....hihihihi

amirah said...

eee...cantiknyaaa..

aizamia3 said...

cantik.. begitu indah ciptaanNYA.. ;)

Umie Naziera said...

jgn trsilap petik buat teh bunga sudah..hahaha

Noraim said...

ha"ah, mcm bunga chrysanthemum jah.

comei jah kalu tgk dari jauh.

Papa Mifz said...

sejuk mato memandang...:)

Chekgu Azrine said...

lawa sangat!!

Farah Shamsudin said...

memang sebijik mc bunga chrysanthemum.. cantik!

keli menari said...

Boleh le amik bunga ni rebus minum ye.Hehe

lavenderlover said...

lawanyerrrr...hehe

Hasrina said...

sangat sangat sangat cantik

norliha said...

kawaii...

c'axoera ヅ said...

comey plak color munge ni :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails