Friday, August 3, 2012

Kachiwa...

Semalam baru tulis entri rezeki. Dan berharap sgt untuk rezeki nursery. Namun pasrah, nampak gayanya tak ada rezeki nusery buat Hamza. Tak ada sebarang panggilan dari pejabat Aoba semalam. Tak tahula boleh ke tak kalau nak mohon balik atau cr alternatif lain. Kalau 4 bulan lama lagilah baru boleh masuk lab huhu. Apapun saya percaya akan perancangan yng ditentukan oleh Allah. Pasti ada hikmahnya.


Hamza kecewa jugak ke tak boleh masuk nursery?

Hari ni kuat betul dia meragam tak tahu kenapa. Dah makin besar ni makin manja dan suka merengek. 10 ogos nanti Hamza 2 bulan.

19 comments:

Chekgu Azrine said...

so camne tu sis??

Anonymous said...

Jangan menyerah. Jangan kecewa..

nana said...

Hamza dah bsr and chubby. takde nursery, meh sini nana tlg jaga. gigit2 pipi die nnt.

Lya Colours said...

insyaAllah mungkin akan ada yg lebih baik ke kan. who know. perancangan DIA
pipi hamza embamnyeeee

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Cian Kat ken if KAKA dekat blh tlg jaga kan
Prince kan suker kt kaka *matilah kena Lahar nnt...ayat x sedaq diri tu* hahaha
Rindu kt dier la...sabaq babe maybe ader rezeki juga nnt d(^_^o) fighting

Umie Naziera said...

eh,muka dya nmpak mcm sama2 frust la..hahah

Noraim said...

doh tu hamza nok dok mano ni? alololo.

Hani Shaklee said...

muka hamza tu tgh confuse...hehe..dah besar dah dia..

Soo Hae Daa said...

Melting aunty tgk hamza....soooooo cute..!! Xpe kaknis,Allah pasti ada perancangan yg lbih baik for ur fmly...

Nieda said...

mesti ada hikmah tersembunyi yg kita tak tahu.

happyichigo♥ said...

insyaAllah pasti Allah permudahan urusan, banyak2 berdoa dan berharap kepada tuhan...take care dear..xoxo!

me suya said...

kak hanis jgn kecewa sgt.. cuba ikhtiar cara lain..insyaAllah,. dipermudahkan nanti..caiyok sister :0

Amie said...

Cepatnya masa berlalu... minggu depan Hamza dah masuk 2 bulan, makin tembam!
Usaha lagi Hanis... mana tahu ada rezeki.

mRs mysarah said...

first time i baca blog u ni. jd mcm konpius2 sikit lah. yg i paham u stay kat japan eh?

lagi 1, kat sana memang susah nak dapat nursery for baby yer? sory bertanya sebab mmg tak tau hehe

QA's ~ mamapapa said...

uhuhuh!!!!cuba lg ye..Allah knows best :))
jmput follow kmbali :))

Azian Elias said...

YA ALLAHHH...macam dah besar sangat dahhhh hamza... padahal baru 2 bulan..nyusu badan lagi ke...

Asrul "iLham" Sany said...

mungkin ada rezeki lain pula? :D

atau mungkin Hamza nak duduk lama lagi dgn mak dia kot hohohoho

Wani said...

tahniah hana n husben.ken looking like his father to my eyes.hehe..
daijyoubu yo..Allah has better plan for u.inshaAllah..teruskn berdoa;)

whitecappuccino said...

makin cute hamza..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails