Saturday, September 29, 2012

Luncheon at Saizeriya...

Sekali sekala lunch di luar seronok juga. Dah lama tak makan Saizeriya. Masa mengandung dulu memang tak lalu langsung. Sekarang baru terasa nak makan balik pasta dan pizza di sini. Pernah story mory tapi patik malas pulak nak cari balik link entri lama, ampunn...

tak tahu pulak ada lunch set yang murah. Apalagi haruslah dicuba, set ni ada salad, pasta kinoko (cendawan) dan air nomihodai (minum sebanyak mana sampai pengsan, pelbagai air gas, jus, teh, kopi-cappuccino, ekspresso, cocoa, etc).

beria shrink badan, gaya my love ambil gambar tu macam posisi patik ni tak dapat dicover dek hp hikhik...

salad bagus untuk kesihatan, eh iklan pulak...

geram! arigatou ne, behave... 

sekarang giliran tunjuk gambar makanan pula... appetizer salad...

diikuti pasta dan juga nomihodai...

cappuccino, my fav!

yang ni ala cart margarita pizza...

dan juga garlic bread rangup krup krap...

Makan kat kedai biasa2 je sesuai dengan bajet. Alhamdulillah harga sangat berpatutan untuk. Rangkaian kedai ni ada seluruh jepun kalau tak silap patik...


15 comments:

Amirah Adnan said...

x terliur doh ko makane2 tuh.. terliur nok gigit pp hamzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Rohani Hashim said...

hana, sedapnya salad tu, lama xmakan salad...

Amirah Adnan said...

x beh mano pun.. ingat kelip2 tuh terang dooh2.. dok kelip2 tenggek kat pokok2 jah..kiri kanan sungai.. naik sampam dlm 10minit kot.. beg2 di jepangggg lagi comammmm.. hihi

baby comel said...

alooo, comey nye baby =)
~singgah follow sini ye

Granny Hani said...

anak dara kak hani yg sedang mabuk Kpop tu, suka benar makan makanan Korea dan Jepun..ambik feel gitu.

nur easy said...

Pasta camtu sedap kan.. wpun rupanya simple je :-) makin tomei hamza

*∽ IZAN ∽* said...

walla oishisouuuu!!! lama tak pekena wafu spagethi. Kat mesia ni tak banyak tempat nak terjah wafu spagethi ni uhuhuhu

baiknya baby... gebot! geramm heheh

Umie Naziera said...

hamza pon merasa mkn dkt luar skarang..dh besar dh Hamza,tomey2

maszull said...

assalamualaikum hanis...seronoknya jenjalan n makan2...:)

Chekgu Azrine said...

dah lama xmkn pizza..uhuk..

Hanis Azla said...

geramnya tgk makanan2 tu semua.. tapi lagi geram tgk ken hamza yang behave tu.. comel betul..

Shana' said...

pizza tu kelihatan sangat sedap Hanis...wuhu...harus pegi cari pizza jugak lepas ni.

Eliss Mie said...

garing btol dia punya garlic bread :) tak der sop? kita kalau mkn garlic tu nak jugak mushroom soup :p

Rai Ourkizuna said...

kat area osaka macam takde katanya.. taktau la skang..

akak dulu suka gila kalau dapat makan kat saizeriya..balik dari main bowling..murah dan sedap..hehehe..

rindu margarita pizza dengan foccacio cheese tu..yummeh..

ct kektus said...

hamza mesti jeles tuu tak dapat makan sedap2 macam mama papa dia. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails