Wednesday, October 31, 2012

Kao...

Kao, sebutannya bukan seperti cow tetapi ka-o (o macam sebut "o"rang) yang bermaksud muka/face. Lepas baca entri ni mesti ramai yang tak akan datang ke blog Hana Sakura ni lagi. Owh tidak, pasti patik kachiwa. Lari-lari hembam muka kat bantal macam pelem pramlee tu.

Sebenarnya nak cerita pasal senyum tapi takpe hold dulu untuk next entry. Mari kita lihat Ken Hamza no kao bila dia tak senyum.

mood mengantuk atau tengah koya/khayal... dia akan diam je tengok persekitaran, dah tersedar dari lamunan dia akan bercakap, senyum takpun terus jerit2 minta diangkat. Unpredictable sungguh kadang mama kamu ni ocopot terkezut dibuatnya...

sila jangan pengsan! posing ape entah ni macam kartun pun ada ish ish mama Hamza ni asyik kartun je takde benda lain ke? "Whacha lookin at?"

ni pun versi termenung tapi pandangan sisi pulak... eceh nak jugak dari angle yang berbeza... dush untuk mama Hamza ni...

pakai baju hadiah dari my co-sv, ada gambar doggy tangkap fish, tiba-tiba saya terfikir anjing makan ikan ke? bukan meow ke makan ikan? (nanti kang ada insiden macam boushi Hamza, puasla patik fikir muncung pada boushi tu mirip burung ke ayam skali my ex student cakap "tu itik la mummy oii" memang gelak sakan... malu i itk pun tak kenal haha...)

Ara!


22 comments:

mummy alisha said...

baby sgt comel walaupun tak senyum..

Anum said...

tomeinya baby sis

Chekgu Azrine said...

muka ken hamza mcm budak dah beso2..handsome!!

jenuh mummy dia kepong nanti,,hahaha

Mixed-family in da house.... said...

tomeiiii la hamza nih !!!!

fiza said...

Memang unpredictable ☺☺

Comel...pipi bulat ☺☺

Fizah Ibrahim said...

Hahaha kiut ngat, hok kening terangkat tuh doh macam ziana zain doh sy tengok kak hehe =)

amirah said...

tembamnya hamza...dah berapa kilo dah skrng? anak dara akak lak dah susut sgt...

JunAina said...

Assalam...

Salam ukhwah dan salam kenal.

Baby yg cumil...

FnF Simple Life said...

senyum atau tak senyum...mantain comel sgt ;)

AniesF said...

gerammnye tgk ken ni..makin hari makin comel! cepat je besar kan..rasa mcm baru smlm perut u besar lg..

btw..gud news..im 5months preggie!! xsaba nk jadi mummy jgk!heee...

p/s: cam kenal je ex student tu kan :p

~Beb~ said...

Gmbr 1st kao mak nya :)

Ijah EmoTemo said...

hamza sgt comel okes buat muka gituh? hehehe. klu dia dh dkt malaysia geram nk cubit2 pipi gebu dia kikiki

Nadiah Sidek said...

hamza yang rajin termenung. merenung masa depan ke hamza? hehe..

Nadiah Sidek said...

hamza yang rajin termenung. merenung masa depan ke hamza? hehe..

kasihredha said...

Seriusnya ken koya...
Sure Tengah ingat mokcik Kat Malaya ni *mood perasan kejap*

Rai Ourkizuna said...

ingatkan kao yg jenama kao attack tu.. hehehe...

macam2 expression dah hamza ni.. cobet kang..

sudipVSsenduk said...

kecik-kecik dah nampak handsome :)

aniswany said...

si kecik hamza yg matured muka nya..hihi dh besar nnti mesti bijak pandai mcm parent dia :)

Kak Mahh said...

Comel Ken Hamza

maszull said...

assalamualaikum hanis...tembam nyer hamza cute sesangat...:)

SURIA AMANDA said...

tak senyum pun x per janji ensem

ct kektus said...

suka gambar hamza yg no 2 tu. rasa macam hamza nak berlawan mata siapa lagi bulat. heheee :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails