Monday, April 22, 2013

Baucer istimewa dari Tudung2U...

Auww tiba-tiba entri pasal tudung u! Terkejut patik apabila mendapat email dari marketing manager tudung2u. Pertama kali dengar tudung2u ni maklumlah saya kan agak ketinggalan, ampunnn.

Yang seronoknya... terutama sekali buat pembaca blog Hana Sakura ni, tudung2u berbesar hati untuk

Memberi baucer diskaun sebanyak 15%
Promosi ini akan berakhir pada 30 April 2013
Hanya masukkan kod FOG2013 semasa membuat tempahan

web tudung2u.com.my wahh harga ejen dan jaminan pulangan lagi...

Di bawah ni merupakan beberapa koleksi yang boleh didapati di tudung2u.
 pelbagai jenis tudung bawal...

 pelbagai jenis shawl, dari biasa hingga half moon...

pelbagai inner dan juga brooch lip lap lip lap...

Cukup lengkap nampaknya koleksi di tudung2u ni... harga diskaun ditambah pula dengan BAUCER 15% dengan kod FOG2013 khas buat anda para pembaca budiman... ingat.. promosi tamat 30 APRIL 2013... di tudung2u.com.my

Selamat shopping semua... happy shopping uols... eh kenapa gedekiah sangat ni? pengsan!


3 comments:

Anonymous said...

dah maju nmpk. dah ade tauke cari suruh buat entri advertorial. nak lagi byk income, rajin-rajin update. hehehe

Nurzakiah Hanum said...

salam sis
lama x dengar khabar berita
how ur life?

happyichigo♥ said...

Cantik2 tudung, tapi dira tak pernah beli tudung mahal2.. Ade diskaun pun bg dira mahal..hihihi cheapskate kn?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails