Sunday, July 28, 2013

Jovianista and birthday girl...

Siapa yang tak kenal pereka terkenal Jovian Mandagie? Aka JM. Tapi patik tak pernah tengok mahligai apa ntah, yang dekat astro. Kenal pun gara2 berIG. Mula2 pernah dengar collection raya JM tahun lepas yang dijual di zalora. Boleh dikatakan semua wanita pakat nak beli koleksi JM ni. Patik melopong jela sebab masa tu masih kat Sendai.

 Wahh para jovianista bertemu JM... wuwuwu... kenapa tak datang tesco KB? ye ye je kamu ni penulis hama sakura oi... gambar dari official IG @jovianmandagie

pasangan paling comel kut! gambar dari official IG @ninaismailsabri

Pada suatu hari, hari yg sangat kachiwa suatu masa dahulu di musim salju di sendai (akhir tahun 2012) yang mana patik tahu second viva kena extend, tetiba terus buka web Zalora. Apakah? tak ada kaitan kan... eh tapi shopping tu best therapy apa? haha... Pastu ternampak Jovian Jezzalyn lepastu dapat diskaun dan voucher dengan pembelian perama etc... tak semena2 terus beli haha... tapi sebelum tu tanya cinta hati dulu la, dia tahu patik tengah sedih dia layan ajelah hik2... shawl dari purdypetals (bila ntah nak cerita pasal shawl ni). Gambar ni dah lama... malah entri ni pun dah beberapa lama terperap. Alang2 tu post skali dengan birthday tuan empunya blog hana sakuralah... (eheh gedikiah u)... just nice cutting baju ni, cuma tang kain ya hampun labuh berjela kawah pwincess... kena pergi potong sikit. Tapi koleksi JM orked tesco tak labuh, "chodo ii" (just nice) dengan patik, weee, nanti patik letak foto2 (dush!)

gambar pagi tadi. "Seman" sangat memahami ciri2 princess pada gambar ni haha... dan juga Kak Mai ku sayam. Biasalah penulis ni dah jadi mak budak tak habis2 fefeeling princess gitu kan... pengsan! Ken Hamza tidak memberikan kerjasama tadi haishh... saje je mengada sebab nak pergi rumah babysitter macam tulah gayanya... muncung masam mencuka. Jalan macam robot tau hehe, officially boleh jalan 1 tahun sebulan stengah hik2, later story mory...

Syukur pada Mu Ya Allah di atas segala kurniaan dari Mu... Thank you my love dan terima kasih semua for all the wishes and doa!...

7 comments:

me suya said...

Oooo ingatkan bakpo cerito pasal JM.. hehehe btw, happy birthday sis..Hamza looks very checky in this pic but last time kat jakel tuh, Suya rasa Hamza bit moody.. hik3.. *nyesal xtegur;'(

adnil linda said...

mummy ken...hepi bday...semoga jd dr. yg best...hihiihi...

whitecappuccino said...

happy birthday hanis! pwincess comey sokmo! the little prince tu rasa nk cubit2 pipinya.

kesoma rai said...

otanjoubi omedetou~ itsu made mo shiawase ni narimasu youni..

ololo..nape masam hamza..hehe..

Queen said...

gambar last tu begitu pwincess

amirah said...

happy birthday pwincess hanis...so sweet dpt beli baju JM lagi..beshnyerr

Eliss Mie said...

happy belated birthday hanis. my nuha dulu boleh jalan 1 tahun 1bulan gak :) my nayla tak tahu la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails