Sunday, September 8, 2013

Suasana pulau...

Tak habis2 lagi ceritera pulau. Biasalah penulis ni suka cerita sikit2...Bukan apa kalau nak tulis dari awal sampai habis memang nak kena mengadap blog je sampai tak buat kerja lain :p. Seperti yang dah diceritakan di entri sebelum ni kat depan Flora bay resort ni ada buaian. Bila dah ada buai harus la fefeeling bawang merah bawang putih gitu kan. Jadinya masa naik buai dengan anakanda patik pun nyanyi la lagu buai laju tu saja suka suka dan juga nak introduce pada anakanda tentang lagu juga pelem kegemaran bonda dia ni. Sekali aanakanda pun join sama, dia nyanyi ikut suka dia je... "aaa laaa... laaalaaa... aaAAaaa"... pitching tu takyah cakap la klan haha (menyesal tak record time ni). Tapi my anak sedara ninin sempat ambil gambar...

tu dia beria betul Hamza nyanyi dengan mama haha... sampaikan nak tidurkan dia kena humming lagu buai laju tu (even until today)... wah2 hebat tak penangan lagu tu haha... (EE please baca entri ni!!!)

ajak my love bergambar sama... sib baik sporting, ailebiuuu...

dah tak tahu nak buat apa dia pi menyibuk kat sepupu2 senior...

tadi bagi can kat anak saudara dulu bila nampak line clear apa lagi... terus la baring2 ambil angin pulau... sebelah kanan tu pulak tengah buai laju seorang diri sambil angkat kaki (adoii pitam tak?)

dah bosan, jalan2 tepi pantai... terjumpa gamat... nak pegang tapi fikir banyak kali sebab tekstur dia yang geli geleman tu... hurrmm chotto ne!

gambar bayang2 adalah wajib hokeh hikhik... fefeeling seorang diri dan juga bersama anakanda Hamza...

last but not least... masa ni duduk kat titian jeti (eh betul ke ni? yang atas papan tuuu)... sambil goyang kaki dalam air... aahh i miss u pulau! ada rezeki nak pergi lagi tapi nak try resort lain pulak, tak pun ke pulau lain, jejom pergi sama nak?

pengalaman snorkeling yang tak seberapa di entri seterusnya...


8 comments:

mama ila said...

Bestkan boleh holiday kat pulau..dah lama ila x ke pulau.. amboiii Hamka..hehe..beriya menyanyi yer..mesti comel suara dia =)

Nieda ramly said...

sampai ternganga mulut hamza tapi nampak comel

Cik Aann said...

bestnyer pergi pulau...nak jugak pegi nnt..huhuhu..xpernah pergi..nama je duk tganu...huhu


Panadol yang tak rosakkan buah pinggang

Zuan said...

heee bestnyee... lama tak holiday di pulau :)

Anonymous said...

over anak beranak.

hahaha

amirah said...

hahaha...bestnya nyanyi sesamaa...dah jd lagu fav hamza yer..

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Jom kiter plan g PP kecik plak babe #verangTakSuda
Syok nyer naik buaian sambey angin sepoi2 bahasa gituew awwww.....❤
Teringat citer buai aku nk Kawen ngan anak raja tu...citer bwng putih bwng merah ekkk❓

happyichigo♥ said...

Alolo comel sgt hamza naik buaian dan menyanyi...bersemangat gayanya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails