Monday, October 21, 2013

Si dia yang comot...

Bila saya cakap "love ni comot la "... selalu si dia terasa hati... dia fikir comot yang betul2... padahal bagi saya pulak comot tu kata ganti yang sangat comel (haha) untuk menerangkan perlakuan kiut yang bisa mencuit hati aduhh apa ke punya ayat ni? sejak dua menjak duk tengok drama kat tv ni tetiba je terfeeling nak tulis kat blog, biasa layan feeling sendiri je haha... tsk... tapi sekarang dia dh faham when i say comot... pheww...

But the truth is... even until now i always have goose bumps and butterflies in my tummy (tudia butterfly bagai haaaha). Selalu curi2 pandang si dia bila ada peluang contohnya while he's driving, while he's eating, while he's asleep, while he's playing with Hamza etc and etc. Pada satu masa tu sampaikan terfikir... did he look at me the same way that i look at him... ada tak dia curi2 pandang kat patik jugak... na ah i dont think so... berangan sorang2 la kamu hanis oii, susah betul bila dah terlebih zat romantik dalam diri ini ahauww... tak larat i ahaha...

Nak tunggu my love tujukan lagu rasanya tak kut... but this song is sooo sweet... just for u my love

Ku ingin kau tahu, ku ingin kau selalu 
Dekat denganmu setiap hariku 
Sudahkah kau yakin untuk mencintaiku 
Ku ingin hanya satu tuk selamanya
Ku tak melihat dari sisi sempurnamu 
Tak peduli kelemahanmu 
Yang ada aku jatuh cinta karena hatimu
Cintaku tak pernah memandang siapa kamu 
Tak pernah menginginkan kamu lebih 
Dari apa adanya dirimu selalu
Cintaku terasa sempurna karena hatimu 
Selalu menerima kekuranganku 
Sungguh indah cintaku
Sudahkah kau yakin untuk mencintaiku 
Ku ingin hanya satu tuk selamanya
Ku tak melihat dari sisi sempurnamu 
Tak peduli kelemahanmu 
Yang ada aku jatuh cinta karena hatimu
Cintaku tak pernah memandang siapa kamu 
Tak pernah menginginkan kamu lebih 
Dari apa adanya dirimu selalu
Cintaku terasa sempurna karena hatimu
 Selalu menerima kekuranganku 
Sungguh indah cintaku
Cintaku tak pernah memandang siapa kamu
Tak pernah menginginkan kamu lebih 
Dari apa adanya dirimu selalu
Cintaku terasa sempurna karena hatimu 
Selalu menerima kekuranganku 
Sungguh indah cintaku
Sungguh indah cintaku
Indah cintaku


sekian entri feeling untuk hari ini... aduss nak pitam je rasa haha...

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning sis
ala x leh bukak plak

Fatin Syahira Ramli said...

Hehe. Tergelak sengsorang baca entry ni :) semoga bahagia ke syurga sis.

DaZzlingLilLy said...

sweet la u ni hanis..hehe..sgt romantik

Nieda ramly said...

tu dia aih ! sesekali keluaq entry....tak pa feeling dgn husband sendiri.
naluri wanita kan halus .mcm2 dpt kita rasakan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails