Tuesday, January 7, 2014

No more - Sonaone

Very the mat soleh lagu ni... Suatu petang masa balik kerja, dengar lagu ni kat dalam radio... lepas tu pandang anakanda kat belakang tengah angguk2 kepala... patik rasa kan dia ni memang suka lagu pop dan light rock dan juga balada... (macam mama la hehe... ferasan!)...

Masa tu tak tahu sapa nyanyi... cuma sempat dengar dj (hey mr dj) cakap tajuk lagu NO MORE je... tak sempat dengar penyanyi... gaya nyanyi dan muzik macam ala2 barat nun seperti chris brown ke sape lagi eh... yang seangkatan dengan dia la...

Maka keesokan hari... mulalah proses peng"gugel"an... terasa seperti muda belia dan remaja ahauww je bila search lagu macam ni haha... patik tulis no more tapi tah apa2 keluar, lepas tu teringat bait lagu tu "just aint the same no more" tah pape jugak keluar... bukan lagu tu tapi lagu menakutkan dengan lirik yang nak pengsan haha...

Dengar di FLY FM maka i pun tambah la fly fm kat belakang no more tu. Rupanya ramai yang tercari2 siapakah gerangan penyanyi tu sebab duk ingat chris brown ke lil wayne ke... rupanya retis malaysia bernama Sonaone... i pun terkezutt... kalau pop2 ada rap sikit macam ni boleh la layan kalau banyak rap pastu merapu2 tu tak seswaii dgn jiwa i... (dush!)

inilah dia lagu kegemaran hamza buat masa sekarang... ada lagi lagu lain tau, nanti nk story mory in the next entry hehe... (konon macam ada org nak baca., takpelah harap2 anakanda baca time besar nanti ye...)

till then.. ciao..


5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

hai sis
singgah ptg

Chekgu Azrine said...

Hamboi..sesungguh2nya layan lagu ek..smpi guna pkcik gugel

happyichigo♥ said...

Dira pun mcm hanis juga, klu terdengar lagu best di radio, cube hafalkan sikit liriknya pastu gugel nak tau sape nyanyi..hihi..wah taste hamza...!!!

Wan mohd azlan shah said...

Lagu asmara yg ade rap...muzik die best..tau x??..

Wan mohd azlan shah said...

Lagu asmara yg ade rap...best muzik die..tau x?...ade dngar kt radio tp xtau spe nyanyi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails