Wednesday, January 8, 2014

Abang jebat BKATC...

Selain menyukai kartun di channel Disney Jr seperti TIMMY, POCOYO, HI5, MICKEY MOUSE CLUB HOUSE, JAKE THE NEVERLAND PIRATE, anakanda Ken Hamza pun suka lagu2 lain selain kartun. Kalau dengar lagu kartun dia gerak tangan dan kaki goyang badan. Entri sebelum ni ada salah satu lagu yang dia minat... tu lagu pop... lagu ballad pun dia minat ok...

 khusyuk tengok Timmy...

 taraaa... dia suka lagu tema Bukan Kerana Aku Tak Cinta (BKATC)... Salahkah nyanyian Hafiz dan Dato' Rossa, bila dengar je cepat2 lari pergi depan tv lepas tu kepala gerak kiri kanan ikut alunan balada tu... amboii mama tak ajar pun joget menari bagai (eceh padahal ada je menari HIGH FIVE dengan hamza haha) dia suka tengok abang jebat... kadang siap pegang muka (sentuh kat skrin tv tu... cuit2 haha)...

 mastura yang comel ni pun sama... beria dia tengok... adoii... tapi nasib baik jugak boleh la mama layan BKATC... 


 amboii kemain lagi...

p/s: masih guna pacifier masa tido still tak boleh stop sepenuhnya... sigh... akan story mory usaha suci murni patik ni haha... 


22 comments:

Rai Ourkizuna said...

amboi.. kemain hamza ya.. hehehe

Hanis Azla said...

As-salam Hanis..

alolor.. comelnya dia.. suka abg jebat ya.. auntie pun suka ha..ha..

Chekgu Azrine said...

Dak aish pun suka sgt timmy..hehe..
Hi5 tu siap joget

~Beb~ said...

MasyaAllah dah besauuuuuuuuuuuuu! Lama aunty x on9 nak!

me suya said...

Hero malaya la pasni. Jiwang2 gitu

amirah said...

ala omeynya suka nari2 ye hamza..nari mcm hi 5 tu sure comey je

Fazleyatul Aini said...

amboi ken layan BKATC yeee hehehe

Nieda ramly said...

amboi Hamza jadi boss kat belakang tu

Nieda ramly said...

amboi Hamza jadi boss kat belakang tu

chotz axoera said...

hahahahaa kemain lagi hamza dengan ais krim dia hehe

LadyBird said...

comelnye.. kecik2 dh pandai :D

happyichigo♥ said...

Amboi pandai sgt niii hamza

Soo Hae Daa said...

hehehhe..comel sungguh la ken nih...

kaknis, bgus la die duk dlm carseat tu kan? umar bgus die jap je..pehtu melompat keluar ler..xmau die kena ikat2..huhuuh

tenku butang said...

suka tgk blog ni.. header tu menarik lah..

cik norai said...

Bila la dapat bersua muka dengan hamza yang kiut miut chooo kawaiii nih!

Yong Is My Name said...

ohh abg jebat..kihkihhh
cik yong kat sini pun melayan si jebat gak bukan hamza jea suka..
tapi episod kalu sampai 60..
geram punya pasal, terus pos novel nak tahu end of story ;-)

nor hayati abdul halim said...

hai sis anis
tq..sya dh dpt hadiah GA
cantik!! suka sangat2

flying kiss tuk hamza..

Diya Ariana said...

kak hanis!! Arigatou qozaimasu!
Shawl dah sampai..
Jemput baca
http://diyasesame.blogspot.com/2014/02/hadiah-shawl-dari-blogger-japan.html

tqvm..

Cho Zila said...

Hamza dah beso nyr.. lama sangat akak ak kemari ...
ooo dah pandai joget2 yerk... auntiepun suka gak ceritatu...

Anonymous said...

Tak dpt pon hadiah dr jepun. Wuwuwu. Miahaha

Anonymous said...

Tak dpt pon hadiah dr jepun. Wuwuwu. Miahaha

Anonymous said...

Hei u, just wanna tell u, january next year, I wanna go to Japan. Ins sha Allah. Unfortunately, u dah xde kat sana. Mujur my SIL punya adik ada kat sana, bole tumpang berteduh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails