Thursday, April 16, 2009

Someone who went to Paris...

Hehe..sajer tak nak sebut nama..yang pastinya bukan guru bahasa kita Mr Rauhan zimbabwe yer...just finished my STM group meeting. Open my diary..wanted to see my schedule for next week. Lots of things to do..tatau la sempat ke tak nak membombastikkan my data ni..and i came across a note.."Ila cung" birthday..oh gosh..i totally forgot about it. Padahal since last week i've reminded myself about this..totally busy and sometime feels like wasting time..coz i'm in the lab for hours..from morning till night everyday..but what i did i get? no result...huhu.. dugaan2..take it in a positive way maybe nak menuju ke arah pro tu..he...ye ker..back to the topic...TO CIK ILA... i wanna wish u HAPPY BIRTHDAY!!! Semoga pelajaran anda berjalan lancar as well as diberi kesihatan, dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur...hopefully u will have a wonderfull celebration. Ni mesti celebrate umah Mrs Soofi..huu beshnya mesti grand gitiew..what did u ask for a present from Miss Sa? cant wait to see it. Kat bawah ni gambar muffin that i made as bento to watch sakura, anggapla i wat tuk bday u skali eh :-P, tapi sowi comot sket i nyer muffin ni..


7 comments:

farhanini said...

xpe kak..nnt kita g paris sama2 ok?

Hanis MY said...

okies..yey..suka..

sabiqahAnuar said...

nk itot...hehhee


ps. lawak, msti rauhan perasan mula2 tu hehhee....

Hanis MY said...

u..i mmg sengaja bg topic cenggitu hehe..

rauhunt said...

takde nye perasan sbb dah tahu, ni mesti kes nk mengelirukan pmbaca juga berdasarkan topik

eilawaniey said...

wahhh..special entry for me..thanks!nak muffin, post ke cni please!

syara said...

wah celebrate ila's bday dr jepang!!! (lambatnye hr jd ku...)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails