Friday, April 10, 2009

Tag from Cha


1.Bekas kekasih saya adalah :

takder...only my love

2.Saya sedang mendengar:

bunyi STM..huu i've been waiting for a good image at nanoscale for hours..bila nak muncul ni

3.Mungkin saya patut :

have coffee or tea break definitely not break dance

4.Saya suka :

tengok bunga sakura..mentang2 skrg ni musim sakura

5.Sahabat-sahabat baik saya :

ramai...sha, ma, mas, geng2 UMT...and many more

6.Saya tak paham :

kenapa susah sangat nak observe nanomaterial under STM pastu kena guna laser with raman.. muzukashi desu ne..but i wont give up

7.Saya kehilangan :

erm..takder hilang apa2 so far..

8.Ramai yang berkata :

it's warm these few days..and sakura blooms earlier than usual

9.Makna nama saya :

warak...berani..

10.Cinta itu adalah:

give and take...sincere...peaceful

11.Di suatu tempat, seseorang sedang :

my love tgh prepare presentation slide at his room

12.Saya akan cuba :

observe nanowire under STM sampai dapat..

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :

my love and me (alamak terjiwang plak)

14.Telefon bimbit saya :

disney mobile warna silver

15.Bila saya terjaga dari tidur :

tgk my love pastu tgk jam pukul berapa..if it's still early sambung tido..hehe

16.Saya paling meluat apabila :

knowing someone who is a liar, hypocrite

17.Pesta/Parti adalah :

a lot of people gathering with foods and drinks

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :

i really want to see panda bear but so far..definitely polar bear

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah:

around this time kut...20 plus

20.Hari ini :

try to observe nanowire..sampai dpt..tak dpt cont other day

21.Malam ini saya akan :

masak tomyam and ikan bakar...pastu tido

22.Esok pula saya akan :

as usual..cont my labwork and i have class tomorrow

23.Saya betul2 inginkan :

bombastic result so that i can write papers join conference and fininsh my doctoral study

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :

bila la muka ni nak jadi licin and putih melepak mcm bidadari ehehe...

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :

of course shoppingggg....

26.Makanan Barat atau Jepun:

both

27.Bilik yang terang atau gelap :

mana2 pun ok

28.Makanan segera adalah :

tohato snack

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?

gudnite love

30.Siapa yang anda nak Tag?

ramai...onizu bebeh, miss sa, alice, syara, ila, fadhilah, nini model, abby vouge..


2 comments:

sabiqahAnuar said...

heheh terkena Tag laks, erms p i ade nk tny ni...heehe tul keu xde exlover ni????? (wink* tak caya, hehehe)

Hanis MY said...

ehhehe...ala u ni, bila dah tawen he's the one n only buka buku baru buku lama seblum jumpa dia lagi dah buang jauh2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails