Wednesday, September 8, 2010

Ia berlalu lagi..

Ramadhan berlalu lagi.. as i'm writing this post, tinggal hanya hari ini dan esok (InsyaAllah) sebelum Syawal menjelma. Rasa sayu... tapi itulah hakikat... syawal perlu disambut.. sebagai tanda kemenangan... Semoga dipanjangkan umur untuk ramadhan mendatang... Alhamdulillah tahun ini walaupun jauh dari keluarga, masih dapat beraya bersama my love yang tercinta, semoga ia membawa seribu erti  buat kami berdua....
SALAM AIDILFITRI BUAT SEMUA....
Khas untuk mama abah, mek ayah
adik beradik, ipar duai, anak2 buah di panji dan lating,
juga buat semua saudara mara kami
sahabat handai di malaysia
rakan2 di perantauan
rakan2 di sendai
rakan2 di UMT
rakan2 bloggers
our lovely students
dan seluruh umat Islam
ampun dan maaf dipinta, walau kami jauh, ingatan tetap bersama kalian...selamat menyambut hari raya yang mulia, berhati2 di jalan raya..semoga raya kali ini penuh makna... serta mendapat rahmat dan keberkatan dari-Nya.


10 comments:

MOMMY NADIA said...

Selamat Hari Raya Hanis..
Maaf Zahir Batin..
ye lah kan..walaupun jauh ngan family..ada hubby n frenz pun dah ok..kn?

enjoy this mubarak..;)

Hanis MY said...

Thanks Nadia..have a wonderful raya..jgn lupa update..kim salam cma n lynn...

Cikli said...

selamat hari raya. maaf zahir batin.

kawan saya ada di umt. dia jadi tok ngulu pulau bidong.

Hanis MY said...

terima kasih cikli..oo, tok kenal pulok dgn penghulu tu mungkin suami kenal..cikli kijo mano kat tganu? kt?

kema said...

selamat hari raya pn hanis..
maaf zahir n batin..
sekejap jer kn dh nk raya.. =)

Hanis MY said...

Kema..selamat hari raya jugak.. ha ah jap je masa berlalu..enjoy raya k...

Kekanak Osaka said...

Selamat Hari Raya juga.

Kat sana orang mesia tak kumpul ke?

Hanis MY said...

Hye Zeti..kumpul..but not today.. maybe esok..pastu besra-besaran seluruh tohoku next month, sebab undergrad seme balik cuti..

atiqah said...

selamat hari raya :)

dh jd follower.thanx ^_^

blog cantik.best gila bce pasal jepun <3

Hanis MY said...

Hye Atiqah..thanks coz folo me back, enjoy ur raya...cantik ker wow wiii i likee... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails