Tuesday, November 23, 2010

Kabus atau jerebu?

Baru sampai di bumi Sendai semalam... gambar ini di ambil dalam perjalanan dari Narita airport menuju ke Ueno menaiki Skyliner. Dari Ueno ambil shinkansen pula ke Sendai..... perjalanan yang panjang dan memenatkan sejak 12 November yang lalu..akan dikongsi bit by bit very soon k...

Nak ambil kesempatan untuk ucapkan Salam Aidiladha buat seluruh umat Islam terutamanya kaum keluarga, rakan-rakan dan juga bloggers sekalian. Semoga ia mambawa seribu rahmat buat kita semua...

Tak sangka dah mendarat apabila rasa gegaran sewaktu tayar mencecah lapangan terbang narita terminal 2... sebab kiri kanan awan tebal..tak nampak apa pun... masa naik train pun pandangan luar masih samar2...bila dah nak sampai area ueno tu barulah nampak pemandangan sekeliling dengan jelas... alhamdulillah, all goes well... tak sabar nak bercerita...pasrah dan kecewa sebab rasa dah bertahun tak berblog (over acting betul)....till then...


8 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

salam...hanis kat sana raya mkn apa ya?eemm..mesti sedey kan dok jauh dgn family..ni bopa lama lg dok sana ni...

MAMA Hanim said...

salam aidil adha gak ye.... camne sambutan kat sane?

Kekanak Osaka said...

balik malaysia ke raya hari tu? oooo...

fara said...

salam aidiladha pada hanis dan suami.padan lar menyepi jer,ingatkan dah tak interested nak blogging. hiks! Welcome back.

r3d lollip0p ♥ said...

welcome back to Sendai hanis

Hanis MY said...

LadyZul...yup sedih la jugak raya di perantauan tapi raya haji tak sesebak raya puasa...

Haluuu mama hanim.. kebetulan tak sambut di jepun tahun ni, biasanya raya masuk ke lab macam biasa huhu..

Hanis MY said...

Zeti, nopey nope..i g conference..

Fara thank uuuu....salam aidiladha to u n hubby too...

Zieyla...arigatou!

Ciao Annin-sama said...

Ah! Sendai ga? Iku iku!!!!!!! Best gila lah dah sampai sana!

Pasang impian ni nak terbang ke Jepun satu hari nanti :D

Thanks singgah and follow me! Sankyuu! Yoroshiku ne!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails