Wednesday, November 24, 2010

Cerita Conference... part1

Tak tahulah berapa part untuk menghabiskan pengalaman pertama conference di luar jepun ni... mungkin banyak episod jugak tapi takdelah lama macam telenovela tu...hehe...

Tahun ni jauh betul my love and i menyambut aidiladha... nun di Wellington (New Zealand) with my colleague yang very the vogue... Abby-vogue (jgn marah eh abby memang betul pun hehe). Menghadirkan diri ke conference APC 2010 dari 14-18 November 2010 di Victoria University of Wellington. Kebetulan 17hb tu hari raya haji dan alhamdulillah ramai pelajar malaysia di sana dapatlah kami menumpang kasih, terima kasih tak terhingga khas untuk Abby and Jah. Jasa mu dikenang, u all wajib lawat Sendai pula ye, my love and i (serta abg2 jepun :P) akan jadi host pulak k.. and bawa jalan2 sekitar sendai.

Asalnya my love and i tak nak pergi, dia malas nak ambil cuti lagi satu terpaksalah keluarkan belanja memandangkan i pergi dengan duit lab...setelah dipujuk rayu... maka my love pun setujulah. Yahuuuu.... i very like...yerlah bolehlah 2 in 1, bekerja dan juga honeymoon. Di samping tu boleh kenal tempat orang.
eh kain apa ni? bukan sebarang kain, itulah my poster presentation. Canggih betul printer kat ofis tu, boleh print poster versi kain, senang untuk dibawa, lipat2 letak dalam bag bersama baju2 i semua hehe... tak perlu nak bawa poster case dan sebagainya... masa print tu punyalah jakun, i ni kan ketinggalan sikit hehe... ok end with part 1, part 2 coming sooooonnn...


8 comments:

man yusoef said...

wah syoknye berjalan-jalan....pastu mulot ternganga..owh bole ae print pakai kain...hehe

MamaShiLa said...

syoknye berjalan...bestnya kalau ade printer cmtu..x yah kita nak mengelek poster case kan...nampak cam arkitek pon ade...hehe..bilala teknologi tu nak sampai Mesia? ke dah ada? kalau ada...daku pon ketinggalan..hehe...cepat la upload pics kat wellington :p

Iryd and Pitt's little diary said...

bestnye hunnymoon sekali..hehehe..rindu nak jumpa hanis..:)

kema said...

waaa jauh nye pn hanis g conference... =)

best3....

mzhany said...

hana, waaaa bleh print kain eh..fuhh jakun jugak...umm dorg teknologi canggih kan...

cepat sambung pat2 ;)

Hanis MY said...

Man and SHila itula hanis pun jakun boleh print versi kain, i likeee..

Iryd..ok set nanti dating

Kema...ha ah jauh dan penat tapi best!

Hany..okies dlm proses...hana belum pos lg tau...tungguuuu...

KimiCnoL said...

best nye g n.z..nak honeymoon kat sane jgk..hehe
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Dr Rozmey idola hatiku"

"2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

anies said...

babe, my bf pn blaja kat victoria! haha. but da blk msia la last yr :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails