Sunday, December 26, 2010

Omiyage dua benua...

Hari yang full of surprises, mula2 dapat omiyage (souvenir) dari rakan Sendai yang baru balik conference di Beijing. Balik rumah check post box ada sampul dari Malaysia, kiriman Fadhilah. Terima kasih semua.... bestnyaaa...
surprisenya sebab tak tahu apa kat dalam, i love surprises, yang kalerful warna warni tu dari beijing dan ada sedikit makanan juga, yummy! dalam sampul tu dari rakan seangkatan nun di Perth...
Omiyage dari Beijing... dapat magnet Edy lengkaplah koleksi beijing ku ini hehe i likeee... thanks to pasangan sendai Iryd+Pitt...
magnet dan key chain dari Perth... makin bertambah koleksi magnet i ni sukanyaaa terima kasih banyak2, sesi berbalas sedang dalam proses ok... insyaAllah...


11 comments:

kekelip said...

byknye u dpt omiyage!.jelesss..haha!

*suke bace entry hanis, ade jek bahasa jepun!.sambil bace sambil blaja kn..hehe~

zie~azharizalira'z said...

wahh..besh nye dpt byk souvenir~~~na jugak2...hoho

happyichigo♥ said...

aww bestnye ade mcm2

H A N S said...

waaa..mesti dh byk koleksi magnet ni kan. lekat kt fridge x? :)

man yusoef said...

balik kg aritu...cousin bagi omiyage dari Australia...huhu..

Hanis MY said...

Kekelip jgn la jeles hehe... hanis bukan reti sgt ckp tapi tulis je apa yg tahu...

Hanis MY said...

Zie..kalau ada kawan2 g ovc kirim magnet je senang mudah dah simple.. bila ada byk2 rasa seronok tgk mcm2 jenis magnet..

Hanis MY said...

Dira..i likeee....

Hanis MY said...

Honey! hanis blum ltk nk balik ltk kat mesia kat umah sendiri nanti hehe kumpule je dulu syg la hehe..ngada betul

Hanis MY said...

Man tunggu omiyage dr jepun plak k!

khairunnisa ♥ said...

suka surprise juga ^__^ bestnya ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails