Sunday, January 2, 2011

Karuizawa... part5 (Posing SS cont)

Posing SS masih belum berakhir ada lagi dua level rentetan dari post sebelum ini. Tapi kekecewaan telah melanda diri ini bila mana kamera habis bater huwaaa tidakkk... terpaksalah guna kamera hp kami yang sungguh tidak ada unsur kecanggihan langsung huhu...
follow my blog me to level 2... masa ni bateri blink2 je ingtkan mampu bertahan, bila sampai aje level 2 takleh nak on langsung...adoiii...
alamak silap lah kedudukan pinggang ku itu hehe... seksi la nampak betis auuu... tapi pakai tudung heheh...
assalamualaikum, nak tumpang makan boleh? hehe...
nak makan kena turun basement... :P
cuba teka ada berapa orang semuanya dalam gambar tu?
ni mesti dah biasa tengok kan? A duck or a rabbit...
sayur-sayuran baik untuk kesihatan...
tapi kalau pusing frame tu nampak seperti raksasa sayur hehe...
nampak tengkorak ke nampak couple tengah dating?
gaduh2 sayang...
bila pusing frame eh eh dah berbaik dah pakcik dan makcik tu...
naik bot singgah pulau keci...
atau kena baham dengan burung?
I'm a spiderman! eh silap spiderwoman hehe... kedudukan macam biasa je cuma kerusi meja semua tu kat siling lepas dah ambil gambr rotate la jadi upside down...cool huh?
adeh lenguh posing ala2 duduk atas kerusi gitu hehe... handbag i tu sebenarnya atas lantai je tapi nampak atas kerusi kan?
yang ni i masih kompius hehe..lantai bilik tu senget tapi takdelah beza mana ketinggian kami tapi bila tengok kamera sorang raksasa gorgom sorang jadi ala2 dobby hehe... gurau je love...
berangan nak jadi knight... selamatkan puteri raja (i lah tu :P)
menikmati cheese cake percuma... air selain air kosong kena bayar...so amebil satu je share...sejuk2 best minum air panas...
itulah dia kisah pengembaraan sabtu dan ahad 25,26 disember 2010... hari isnin my love and i masuk kampus berjuang seperti biasa... refresh sebab dah g jalan2 hehe... yosh! ganbarimashou 2011 semoga kejayaan milik kami bila sampai waktunya insyaAllah.. semoga ada rezeki untuk ke conference lagi tahun ni...


21 comments:

Siti Noraisyah said...

bestnyeee... ^^

Cik Sara said...

Salam..
Hai..suka baca story awak dekat jepun.. Buat Phd dalam apa je kat sana?? Teringin nak ke jepun..

mzhany said...

hana, suke gambar yang sorang besor sorg kecik...aaa besh nyer...

hana patotnyer buat aksi nak menerkam si dobby tuh...hohoho eh ampon jugak panggil dobby ihihihi

MAPPIAU said...

waaaa bestnye tengok gamba2 tuh, gamba2 pelik tapi menarik hihihi. series best oooo

khairunnisa ♥ said...

best la lukisan lukisan dia.. berapa orang ye dalam lukisan tu =.="

p/s : kak hanis..ada biskut nama kak hanis ^__^ thanks selalu p blog..

anie,Nagoya said...

selamat thun baru.nice holiday.kkanie jg tak best.nak tgk wyng.org tak mo.sakit atiiiiii....

H A N S said...

wooowww..bestnyer hana!! part yg sorg raksasa gorogm tu yg klakar. hehehe

Hanis MY said...

CT terima kasih..memang seronok...

Hanis MY said...

Haluu Cik Sara, alhamdulillah seronok je duk sini.. phd in chemistry...all d best ye final year...akak dah folo sara...

Hanis MY said...

Hany..hahaha kelakar la hana lupa nak buat sebab masa tu ada org tgh tunggu nak ambil gambar jugak... kalau g lagi hana buat hehe...jumlah hany g sama2...

Hanis MY said...

Haluuu mappiau..ha ah mmg sonok kat situ lawak je rasa...

Hanis MY said...

Hye Nisa, ntah akak pun tatau angak sebenar hehe sebab tu akak tny haha, teruk betul.. kat situ dia tak tulis jawapan...

Hah? nama biskut? ye ke? ok2 skrg jugak akak jenguk hehe...

Hanis MY said...

Kak anie...naper tu? saper yg takmo g huhu kalau hanis ada sana mesti hanis dah temankan kak anie...cheer up! happy new year!

Hanis MY said...

Honey! syok2 hehe..itulah tak pasai2 jadi raksasa gorgom haha...

CT said...

Waaa...sonotnya baca entry2 awk,....

Amy Syaquena said...

best la lukisan lukisan dia.

Hanis MY said...

Hye CT..eh naper takleh link to ur profile eh huhu...

Hanis MY said...

Kak amy..mekasih yer hehe...

rATu kEBaYA said...

menariklah semua gambar tu.. paling suka gambar yang nampak mcm giant tu

amirah said...

bestla semua lukisan tu.3d kan..

RedBerry said...

I suka gambar yg u jd raksasa dan ur love jd dobby :D hhikhikhik.. sgt cute! Argghhh tingin la nak pegi tempat nih.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails