Tuesday, February 1, 2011

Yuki waktu malam...

Kejadian sewaktu pulang dari menonton RED. Masa sampai The Mall yuki dah mula turun tapi tak sangka lepas tengok movie dah memutih atas jalan...
 dalam perjalanan pulang suka dengan scenery ada lamp post tu macam dalam movie (ceh berangan!). Kat sini nampak yuki macam nipis je...
 dah sampai rumah dan parking....keluar kereta...err teggelam kasut i huhu...
 biasanya nampak bekas tapak kasut atas yuki... tapi my love tu seolah2 menolak yuki yang lembut tu dengan kasut dia... sebab tu nampak macam ada pathway...
 langkah yang tiada arah tuju... penulis seolah-olah tidak mahu masuk ke dalm rumah sebab nak ambil gambar yuki sepuas-puasnya... :P
 sape punya mainan tingal kat sini? (akak diana ni irfan punya ke?)
 i love this view!
 yuki masih turun lebat waktu ni...tak terasa kesejukan dek keasyikan memerhati sekeliling...
 dah nak sampai rumah makin dalam ulak yuki ni...
 hati-hati naik tangga...
 another nice view...
oyasumi yuki... terasa nak buat snowman tapi dah malam plus sejukkkk... bila ntah nak buat ni huk

47 comments:

wida said...

wah bestnya..view pon tersangatlah santek!

Zuewairy said...

wow..

bestnya:)

Hanis MY said...

Wida arigatouuu....i likee

Hanis MY said...

Zuewairy, mmg best!

man yusoef said...

tak hbis2 lagi cerita pasal yuki....jeles *hhahahaha

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hanis
bila lar pinky momma nak smpai sana main yuki nih..adeh
i jeles tau..nampak sgt chantek..
sini musim hujannnn je..
nasib x banjir huhu

MAPPIAU said...

eh eh apesal mainan irfan tersesat kat yuki tuh hok aloh konpius konpius, oooooo hanis amik irfan punyer yer akekekee :P

MAPPIAU said...

tapi kan dik akak soooka la permandangan2 kat situ tenanggg jer tauu huhuhu

A.s.t.i.n.a said...

bila tengok pic2 ni kan..
Saya rasa bagai dalam mimpi...
cantiknye..

ARJUNA.Inc said...

waa..bestnye!!..nk p gak tmpat cmni..wt photshoot~~..hahah

Hanis MY said...

Man nanti akak wat yuki-man nama osman hik2..

Hanis MY said...

Pinky meh ler jalan sini hanis ada iryd ada leh men yuki sesama k...

Hanis MY said...

Ahkak D sy pun shuke tau! ikutkan hati nak je amek byk2 tap sejuk plus en hubby takmo teman i takut la srg2 haha gedikss

Hanis MY said...

eh lupa sy finjam je irfan carik tk kete dia tuhs hik2...

Hanis MY said...

Sis astina ha ah la sy pun rs cm dlm mimpi gaks..tenang dan damai...

Anisa Hang Tuah said...

cntik view nyaa..
akak..nnti ada masa,akak buat snowman yeee
nak tgok
hee

Eyrique Ettiqaz. said...

私は非常にそれを表示するために、興奮しています..おかげで、神にあなたに楽しんでいただける機会を持っているので

Hanis MY said...

Ok nis! akak pun teringin nak buat juga harap2 cinta hati sudi teman dan buat sama2 huhu...

Hanis MY said...

Eyrique u r so good in your japs! i am amazed even i cant write kanji!

fara said...

cantikkkkkkk gambar2!!!! seriously cantik. suasana pun definitely indah.

Hanis MY said...

thanks fara..definitely a night to remember hehe...

Sarah Kushairi said...
This comment has been removed by the author.
JP Nurul said...

bestnye...sangat2 cantik pict yuki...hehe



salam kenal ^_^

Hanis MY said...

Hye Sarah...of course my dear already added u...

Hanis MY said...

Salam kenal juga buat nurul thanks folo akak dh folo balik...

khairunnisa ♥ said...

whoa, tebalnya yuki kali ni ^__^ teringin pakai sweater tebal tebal, siap dengan glove pastu baling bebola yuki kat sape sape :)

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

kat sana yuki, kat sini hujan :)

Hanis MY said...

Nisa jom teman akak main yuki! i likeee...

Hanis MY said...

tempat lyeah banjir tak? take care k!

E.d.Y said...

kat malaysia banjir air..kat jepun banjir salji..huhu

Sham said...

bilala nak merasa main snow ni...snow wash biasalah...

mzhany said...

waa beshhh, smpai tenggelam kasut tuh, huhu sronoknya hana...

JIJI YU said...

comey sungguh jepon

biella93 said...

bestnyeee . ley main salji kan ?? uhuhuhu

sissyira said...

salam pagi rabu =)

walaupun hanya melihat dalam gambar...dalam hati tersenyum puas..insyallah, suatu hari nanti nak pergi juga kat sana =)

Eyrique Ettiqaz. said...

i love japan for its scenery.how about u?ape2pon hujan emas di negeri orang,hujan batu di negeri sendiri..BTW...malaysia i s the best...proud to be malaysian.

fika79 said...

lovelynya depan rumah awak..adoi..ni yang missing japan ni..huhu

qasehraihan said...

wow...nak yuki jugak!!
yuki tu salji ek??
boleh buat ABC tak??hehe

Hanis MY said...

Edy hati2 yer...sedih pulak tengok berita banjir huhu...

Hanis MY said...

En sham lawak la snow wash tak terfikir plak sy dtg la cuti2 kat sini bawa isteri dan anak..air asia kan dah ada...

Hanis MY said...

Hany mmg seronok lembut sgt yuki tu...

Hanis MY said...

Ji mari la jaley sini skali...

Hanis MY said...

Biella jum men salji dgn akak..

Hanis MY said...

Hey eyrique totally agree with u of course takleh lawan tanah air tercinta...

Hanis MY said...

Sis Fika come and visit me kat sendai ni k...sy nk jumpa star wars hehe...

d_LA said...

tebalnye yuki tu..comey la pulak salji ni sebut yuki..nt wat snowman yer ^__^

shah-kayrul said...

tgk yuki nie rasa cam nak baring jer....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails