Saturday, May 28, 2011

Cinta...

Hadirmu tak diduga...
Kerana awalnya diriku menolak cinta dalam hidup...
Lantaran kekecewaan hidup... (wah, tak menahan!)
Mengenali diri mu membuka lembaran baru...
Rupanya ada hikmah di sebalik apa yang berlaku...
Apa yang telah tersurat...
Allah ingin menemukan daku dengan mu...
Masih teringat "ice-cream" vanilla yang paling sedap di dunia...
Orang kata kalau jodoh pasti tak ke mana dan lancar sahaja liku-nya...
Ya, setelah daku alaminya sendiri, pepatah itu ada benarnya...
Alhamdulillah, syukur atas pertemuan dan kurniaan ini...
Ya Allah. berkatilah hidup kami...
Ya Allah, bahagiakanlah dan lindungilah kami berdua dunia akhirat...
Ya Allah, murahkahlah rezeki kami...
(*buat pembaca HS, tolong doakan kami ye)
3rd anniv
Happy anniversary love darling... 
huk ala nk cuba buat ayat puitis asmaradana tak menjadi la pulak. Huhu tak berbakat betullah.. takpelah layan sajolah ye... cinta hati i ni entah baca entahkan tidak hehe...

Ini adalah entri "pling pling" keluar bintang dan asap kepul2, terpublish sendiri kihkih... saya tak masuk lab hari ni. Of course la nak sambut hari bahagia. "Saat yang bahagia datang sekejap saaaja..." eh termenyanyi lagu saloma la pulak. Biasa2 je takde romantika d amor pun. Part plan dan romantika tu of course la cik puan isteri. Tapi tak semua akan terlaksana, takpelah janji hari ni i can spend my time with my love. Have a wonderful weekend guys... 

32 comments:

Amirah Adnan said...

happy anniversary kak!

wahh suwit gile! semoga jodoh akak panjang dgn encik hubby! amin :)

waalllaa! said...

happy anniversary to both of u..
semoga di anugerahkan kesihatan yg baik...dan di murahkan rezeki selalu..dan kekal bahagia hingga akhir hayat...

farah fauzi said...

happy enibeseri dear...semoga bergumbira dan berkekalan ke akhir hayat...pray for u too..

JIJI YU said...

wohoho semoga kekal hingga ke syurga..

wida said...

semoga berbahgia hingga akhir hayat hanis..

happy anivesari:)

wida said...

hanis, kalau rajin jom join GA ni

http://norwidadi.blogspot.com/2011/05/giveaway-siapa-nak-ole-ole-dari-sabah.html

Anisa Hang Tuah said...

akak & abang sgt sweet..
semoga berbahagia

:)

zie~azharizalira'z said...

wahh,, happy anniversary,, ^_^,, semoga sntiasa happy2,, comel akak nih,,^_^,,

mzhany said...

hana, selamat ulangtahun buat mu dan suami...

semoga berbahagia sehingga ke alam syurga ameen....

anie,Nagoya said...

ku doakan kebahagian mu n cinta mu kekal hingga keahir hayat n akhirat.n cepat diberi cahayamata.insyAllah...

kekodokbulat said...

salam...hi

happy 3rd anniversary..walaupun yg ke3 tapi kelihatan mcm pengantin baru..

moga bahagia n gembira bersama
amin

khairunnisa ♥ said...

Happy 3rd anniversary kak hanis ^_^

moga bahagia dunia dan akhirat. amin.

Faaein Talip Roy said...

hehehe... seronok baca bait-bait indah itu.. semoga berbahagia hingga ke syurga... =]

anies said...

happy anniversary babe n mr mimi! semoga bkekalan jodoh hingga hujung nyawa n dimurahkan rejeki dgn zuriat yg kiut miut cm anak jepung nnt. amin :)

puterinuraqiliah said...

owwwhh..so sweet!

whitecappuccino said...

soo sweet! semoga bahagia hingga ke akhirnya.Happy anniversary

Papa Mifz said...

happy 3rd anniversary yer...semoga kekal ke akhir hayat...amin...

talkingzebra said...

happy anniversary to you guys! smoge kekal hingga akhir hayat.. <3

noraim said...

happy anniversary kak :)
yg ke berape eh? hihi.

Nieda said...

selamat hari ulang tahun perkhawinan . semoga berbahagia , dimurahkan rezeki dan aman damai selamanya.

アヌム ちゃん said...

sweetnya gambar..likeeeee :)
happy anniversary k.hanis^^

...me... said...

happy anniversary hana sakura n husband..:)

Ct Arina said...

kak hanis ku cayammmmm ^_^ happy 3rd anniversary! rina doakan kak hanis n hubby bahagia selalu, hepi selalu, dpanjangkan jodoh hingga hujung nyawa & murah rezeki s well. insyaallah ^_^

Asmara said...

Heppy anniversary dear! Moga sentiasa dirahmati dan berkekalan hingga ke syurga. Amin..

waniey_sakura said...

so sweetla akak..
bl la wani nk jd cmnie jugk.. huhuhu.. sbr menunggu..

Myzatul FarahinSatimin said...

wahhh nice2... semoga jodoh berkekalan hinggan ke syurga k.. =))

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

eemmm...suwet gitu...
kakD doakan semoga hubungan kalian kekal hingga ke akhir hayat....& moga cepat2 dapat bb ok...

nanti jgn lupa publish kisah korang pergi mana utk meng"wish Anniversary" korang ye...

Umie said...

hanis..happy 3rd anniversary dear...semoga sentiasa diberikan cahaya kebahagiaan olehNYA..

akak punye anniv. hari nie tapi takleh nak keluar memana sbb hujan lebat aje..sambut dlm rumah aje la..;-)

Amni said...

akakkkk.... happy anniversary.. cepat update cerita anniversary... hihi.. moga bahagia hingga ke syurga akak.... wink!

amirah said...

alololo..romantiknya..hepi third anniversary hanis and chenta hati ye..

Kamalia said...

lmbt lg..neway, happy 3rd anniversary..smoga berbahagia dan berkekalan hingga ke akhirnya.
p/s:xnmpk mcm dah 3tahun pun kawin..mcm pengantin baru je lg.

Aida Lela said...

epi enibeseri :)

* moge kekal ke akhir hayat. amin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails