Saturday, July 30, 2011

Doyoubi...

Doyoubi= sabtu

Penatnyaaaa... Kenapa? Baru separuh jalan angkat barang2. Hari ni hari pindah ke teratak baru. Yosh ganbatte to us!

Nak bercerita tentang part terakhir di Tazawako. Ehehe lum abis lagi eh. The last part to share. Rehat jap makan nan tandoori, jum!

Kemudian baru sambung, eh tak pasal2 tulis laporan, ampunn...

18 comments:

Bro ahmad said...

kat jepun pun ada nan tandori huhuu

Sunah Sakura said...

waaaaaaaaaaa..pindah pi mana pulak niii??

Bigdaddyz said...

hehe..best walaupun pendek entrynya ada bahasa luar ...itu yg tertarik...

Cik Sara said...

Pindah teratak baru? Aih, dah nak puasa pun bleh pindah2x ek kak? Cepat kemas2x..nanti dah start puasa, menguji keimanan..hehehe..
Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak Kak!

('o,') mcm mana suasana berpuasa di perantauan ek?? **wink

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sedapnyer terbayang nan tandoori kat kedai pakistan itew....uwaaaa
selamat masuk umah baru ek...nak click2 kat citu nak tgk :D

JIJI YU said...

hah berhijroh aloh kuwano uuu

ijayuji said...

Hanissssssss!!! rindu sama kamoooooo :D sebaya yer kita hihihi... kat sini byk kedai2 india muslim yg halal n of kos salah satu menu dia org tandoori tp kita duk sini 8 tahun tak pernah pun sekali nak masuk restoren dia org, tak tahu kenapa :D nanti nak cubalah, g kat arab street :D doyoubi desune, tsumanai!!!

Amie said...

selamat petang hanis,

macamana sambutan bulan Ramadhan para perantau Muslim di Jepun?

aimie amalina said...

waaah
pindah umah?
hayooo~ lekas2 ye kak

PinKy MoMMa said...

hanis pindah umah baru ke? hehehe
cepat update kisah umah baru ya..

sian dia penat..slmt berpuasa nis :)

Lya Colours said...

hanis, selamat berpuasa ye. sana puasa bila ek

farah fauzi said...

hanis..mmg penat pindah umah..farahpun dah raser tambah2lagi bila farah kemas sorang2...hoho..anyway..selamat berpuasa k..ganbatte

Nieda said...

Pindah rumah baru?? Raya rumah barulah nanti ....kan Hanis.

amilinhussin said...

wa..ni sambil pmdah rumah sambil update blog lagi... memang superphdstudentandwife la..

Farah Shamsudin said...

kat sana pn ada nan tandoori ye?

LuN@_aiDi said...

chaiyokk kak nis mengangkat barang^__^ hihihi pindah umh baru utk utk sambut raya ker? hihi

Ct Arina said...

eh, akak pindah umah baru eh! nnt jgn lupe amik gambar umah baru taw! ;D

A.s.t.i.n.a said...

mesti penat ni pindah2...
nan tandoori di jepun mcm senang jer mendapatkan makanan itu di saner...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails