Friday, July 29, 2011

Memori...

28 Julai 2011 yang istimewa. (amaran, entri geli geleman, sila jangan pengsan!). Terima kasih buat semua....tuna eh silap (tak pasal2 jadi ikan kaloi) tuan puteri sangat gumbita tak terhingga atas ucapan, doa pengunjung HS dan entri2 yang istimewa seistimewa tuan empunya entri tersebut! Sis Astina, EE Hitam Putih dan My cyg Pinky Momma. Tak ketinggalan "kembar" saya tapi berlainan tahun di atas special entri dari beliau... Wahai, Ira-chan!!! arigatou ne... seronok dapat kenal dengan Ira...
 akak cutiey ke? i likeee hehe... Ira lovely pun cutiey juga ok... sebab tarikh lahir kita sama (erk sila jangan pengsan sekali lagi!) sekali sekala penulis naik lif tekan sendiri apa salahnya... :P, sedapnyer kek tu, nak cikittt....

Tak ada sambutan meriah pun, dah tua, ehehe...cukuplah dapat mengabdikan hari bermakna ni bersama cinta hati... kami ambil gambar purikura (i very likeee) kemudian romantic dinner for two. Terima kasih my forever love, my love! (p/s: Kak Amirah, sesungguhnya saya rasa sedikit palsu bila berpurikura sebab muka cantik menawan licin flawless tanpa sezarah cela yang hakikatnya tidak begitu hehe, tapi tetap suka tengok ehehe... motippp mama irfan???)
 birthday girl dengan cinta hatinya...
 sesungguhnya saya amat cintakan mr AT! Ya Allah, bahagiakanlah kami dunia akhirat ...

p/s: mengantuknya, tapi nak tunggu waktu subuh at 2.51 am....

17 comments:

EE said...

sgt x menahan tahan bila merah kata I,EE x menahan...okeh mulai besok nak bawak diri..betul ni x tipu?no more blogging after this..bye2..my blog hanya tinggal kenangan..kalau mood nak hapdet,ade la..

sgt spoil bila merah letak tgn atas bahu,nmpk sgt u dominant.hahaha..jam tgn pink itu cantik..hahaha..x menahan tgk...betul2 ker ataupun edit...

jeng jeng jeng






























































sesungguhnya saya jugak nak ckp yg pengakuan di atas tipu belaka..hahahahha...larikkkkkkk..jgn ponteng subuh..tido is krooooooooooooh kroooooooooooooooh krooooooooooooh..lmbt lagi subuh nak tido...

EE said...

satu lagi lupa nak ckp kembang tetap kembang....laju laju buaiku laju..merah cepat sambung nyanyi.

EE said...

mood tgh mengilos nak komen,ha sayu hati ni bila tgk merah dah tukar dari EE x menahan ker hitam putih..tadi main2 jer..haha..spectacles old skool..walaweyhh,i like ..skema itu hot...

p/s:maafkan daku merosakkan kotak komenmu ngan terlalu byk spm comments.insomnia diri ini.

Hanis MY said...

@EE
pohon beringin tegaknya tinggi... ahaha kalau salah jgn mara, sebab asik duk nyanyi bunga hutan aje...

EE bat low wuwu i lupa bawa balik charger c u tumolo...

aimie amalina said...

waaa
epy besday akak!
sweeetnyela
heee
>____<

EE said...

@Hanis MY

dah tau sbb merah suka bunga hutan...sbb ade dato rahim maarof kan.

p/s:tomorrow I akan berkelana ke bumi asing,good bye.no more blog..dah private pon.

PinKy MoMMa said...

ramai sayang hanis :)
bertuah badan..wahh subuh yg awal..

hanis suka la gbr bersama chenta itu..sgt comel :)
moga kalian bahagia hingga keakhirnya..dan bertemu di pintu syurga..

owh patik yg feeling lebih2 bg pihak huhu..suka tgk sweet couple mcm kamu..

kasihredha said...

harijadi tuan teri ko?
Happy birthday semoga di limpahi kasihsaye, rezeki..kesihate yg baik dan happy sokmo bersama mr AT

Beta sayang tuan teri :)

zie_ira said...

comell laa,hehehe,, tak tipu punye ,,akak memang cute owwh,,:)

ira pon takde sambutan meriah ,tp sikit2 sje,,hehe,

cumel la pic akak dengan love akak tu ,,amiin,,semoga berkekalan hingga ke akhir hayat,,amiinn,,:)

zie_ira said...

kek itu sedapp,,mau ira post kah?hehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

berpurikura rupanyer semalam...curlasttt ader romantic dinner lagik...somoga jodoh kekal hingga ke syurga *_______-

cik pulau said...

wahh.. lambat la plop..
tapi takpo. nk wish gop.. hehe..

hepy bufday. moga panjang umor n bahagia hingga ke akhir hayat dgn centa hati..

P/s: ado ore dop sebelum ni muko dengan en.cinta sama lah..^^,

Ct Arina said...

wah wah wahhhh so suweeeettttttt! ;D

anismelon said...

akak pon bulan 7 erk..weee..epy belated besday kak..moga panjang umo..murah rezeki..epy sokmo..amin..:)

アヌム ちゃん said...

purikura..comelnyaa besdey girll..heeeee..sy pun sgt suka la purikura ni..kalau boleh seminggu sekali nk purikura..huuuuu..

farah fauzi said...

warghh..hanis..kita dibawah zodiak yang sama ekk..farah punyer 24 julai..sama macam J-Lo..wakaka...dah jauh plop kekoyalan saya..hehe..btw..happy birthday..

A.s.t.i.n.a said...

waaaa lomentiknyeee kalian.. saya jeless jelsss..

wahai suami saya, saya mau begininjuga amik gambarr... jom.. tetttttt beliau tiada di sini.. sobsss

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails