Wednesday, September 21, 2011

Hey Mista... versi ch...

Demam K-pop ni bukan sahaja di jepun malah di malaysia jugak ye tak? Saya tak ambil port sangatlah. Kalau ada kat radio dengar, kalau keluar kat tv tengok... itupun tahu KARA dengan apa eh lagi satu tu? Wonder girls kana?(eh dah lupa kana yang sensei ajar? klik SINI). Kalau tanya anak buah, semua dia tahu especially boy band macam 2pm etc... siap verangan nak buat jadi pakwe u! ahauww... young hearts mcm tu lah kan... walaupun patik pernah muda tapi "gila"kan artis lelaki sampai dambakan untuk jadi boyfie tak pernah terlintas la pulak. Teringat dulu waktu sekolah, ada seorang teman ni, minat bebeno dengan Ahmad Idham, sampai sekarang saya ingat dialog dia "kalau dpt Ahmad Idham tu aku nak junjung satu kampung" haha lawak ok!

Tapi itu lumrahlah, saje suka2 riang remaja ye tak? Mungkin patik ni termasuk dalam kategori tak berapa nak "gila" retis ehehe... alahai ni yang malas nk buat mukadimah ni mesti panjang berjela ampunn...

Hari tu dalam kereta, balik dari dating (eh asyik dating aje... ala bukan tiap2 hari pun, hujung minggu aje selalu gedik ajak cinta dating, hidup ini tak bermakna rasanya kalau tak dating, eceh, dush!).

La,la,la,la,la,la
La,la,la,la,la,la

boleh agak tak lagu apa?

Mister a.k.a ミスター(Mista) by Kara
cinta hati bertanya
"Eh ni bukan kara ke?"
"ha ah"
"saya jawab...

alih2 masa chorus saya dengar cinta hati nyanyi...

dari kara versi jepun

ima sugu ni mister, dakishimete mister
sono ude de mister, tsukamaete mister (La la la la la la)
datte mister, konna ni mo mister
hoshii no wa mister, anata dake mister (La la la la la la)


dari "ch" versi bm
jangan jadi pendusta, jangan asyik berpesta
lalalala mista, jom kita makan pastaaaa...

masa tulis entri ni saya tanya balik ch, dia pun dah lupa haha... sebab spontan je... serius tiba2 rasa nak makan pasta!

p/s: fontana oh fontana... ada peristiwa terjadi sewaktu makan di fontana... "ato de" (lepas ni,later, after this) story mory...

23 comments:

adnil linda said...

wah sensei...teror cinta hati sensei nyanyi...hehehe

amirah said...

hihihi...comel je..akak pun tak minat retis2 ni hanis..tp terer gak kalao bab gusip2..heh

Jiji-Fify said...

Eheheh..pergi cari pasta cepat. lepas tu boleh sambung nyanyi lagi! :D

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?

maris said...

haish! romantik btoi akak berdua nih.. =)
lalala mista.. jom kita makan pastaa.. cute ayat nih...

CIK MAY said...

x tau lagu ape..sbb otak ni lembab cket bab2 retis...hohoho

msredcheesecake said...

Msred tak layan sgt kpop, mpop lagila.... Tau ape tu je...

アヌム ちゃん said...

dari kara ke makan pasta..hik2..buat sy yg rasa nk mkn pasta pn ade tau.heeee

Yan said...

waiting..waiting the story mory.

wida said...

Pndai menyanyi jugak cinta hati kamu yer..

wida pon minat gak dgn lagu2 korea ni..hehe

Anum said...

hehhehhe
best kan pasta

PinKy MoMMa said...

hanis..dulu ada juga feeling minat ngan KRU..rasa nak jadi teman tapi mesra diaorg kahkahkah...bila ingat balik..aih aper la yg ai dok gila sangat ngan depa ni huhu..

skrg ni tengok diaorg..biasa jer..sebab dah jumpa soul mate lagi best ngeeee...

Soo Hae Daa said...

lawak la hanis ni..hehehe..best baca...ch tu pe ye?

Hanis Azla said...

apa pun akak tak tahu pasal k-pop... tp anak2 bukan main mengikuti lagi.. he..he.. dah bukan jiwa agaknya..

siti kektus said...

kara pon kite tak kenal. hehe ;p

Hanis MY said...

@Soo Hae Daa
ch shortform tuk cinta hati hehe...

Hanis MY said...

@siti kektus
santan kara tahu tak? hehe gurau jerk

Hanis MY said...

@PinKy MoMMa
pinky! yg mana satu dlm kru tu? yg ada gosss dgn lisa ke?

Ijah EmoTemo said...

ijah tak minat sgt kpop2 ni. hihi. tp klu dgr lagu diorg layan jgk hihi

z a z a said...

adik saya suke sgt Kara dan seumpamaan dgn nya

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai berangan lee min ho jadi bf ai voley giler....larik lelaju kang darl kejarrrrrrrrrrrrr

Syaima' said...

hahaha omg hubby syaima pon pernahh buat remix lagu kara.main bantai je nyanyi!haha.

Ct Arina said...

2pm! november ni dorang dtg malaysia taw. jom tgok kak hanis! ekeke^^ tgh mood gile kpop memasing ;D

putput said...

saya dlu sgt addicted ngan lizzie mcguire ni! ad buku2 n dvd lagi^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails