Sunday, October 2, 2011

Pretty Boy...

Dah lama tak dengar lagu pretty boy by M2M. Dedulu bukan main glamer lagi kan... sekarang ni macam dah senyap je. Tak tahu apa lagu terbaru dari mereka...

Baru habis kerja di lab... tiba2 pulak berpretty boy... my very own version of PB (pretty boy bukan premuim beautiful hehe)...
*
*
*
*
*
*
IMG_0011
tadi sebelum ke lab, sidai baju dalam keadaan bersiap sedia handbag di bahu... saje nyakat cinta hati minta dia tolong sidai sama... alih2 dia keluar rumah dengan selipar comel patik yang ada riben lagi ha... cepat2 ambil kamera dalam bag, "love.. posing jap" kemain dia angkat sikit tumit kaki haha... kalah i posing au, ish takleh jadi ni... hehe...

Layan lagu pretty boy...

oh my pretty pretty boy
i love you
like i never ever loved no one before you
pretty pretty boy you're mine
just tell me you love me too...

p/s: nak balik dah, nak ajak my love the pretty boy dating di Kirara sushi yum yum...

23 comments:

happyichigo♥ said...

romantik nye diaaa

Soo Hae Daa said...

auwwww...posing terbaekkk...!!!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

auwwww comey giler mie pose gituew ngeeee.....
nak sushi gakkkkkkk

miss inna said...

rasa mcm classic pula bila dgr lagu nie..lama dah xlayan M2M nie..

miszlullaby said...

oh my pretty2 boy..ehehmm..kak hanis nak dtg ke kenduri saye nanti? InsyaAllah awal bulan 12 ni :)

nuwairani ismail said...

bahagianya dia ada org tolong sidai kain...hihih

Ijah EmoTemo said...

hikhikhik comel je!

LuN@_aiDi said...

Hahaha.. Semangat die berposing^^_

whitecappuccino said...

Awww! hehehe..kaknor suke jgk lagu M2M.

Chekgu Azrine said...

comel sangat!!

Kak Aya said...

pandai dia bergaya ye! boleh jadi model iklan kasut ni...

syasha said...

lagu by m2m comel :) suka lagu yg satu lagi, a day you went away.. if tak silap la :')

Amie said...

Chenta hati dia rajin tolong sidai baju ye... alhamdulillah,

nanti datang rumah kakak ambil award The Versatile Blogger ye... jangan lupa tau!

Amie said...

seronoknya dengar chenta hati tolong sidai baju.... alhamdulillah.

nanti dtg rumah kak amie ambil award The Versatile Blogger ye...

wida said...

alolo..comelnya.nape hanis x amik gmbr full body. leh tgk gaya muka cinta hati kamu jugak.

suka jugak lagu m2m ni..dulu siap hafal lagi:)

ch000tz axoera said...

love to hear all the sweet moments betwn both of you......May Allah bless with lots of love ;')

Diana @ bilakukatacinta said...

ingatkan kaki sape lah tu ...kaki cik bag dia rupanya. Sabo jek. mendengki ek?

Syaima' said...

hahaha. siap mcm muat tu kasut tu biar betul.taktahan posinggg

Nieda said...

ALamak...ingatkan Hanis. Rupanya en. suami.Terkena...

アヌム ちゃん said...

haha comel je pakai kasut k.hanis..heeeee

Amni said...

hee... akak... mirul paling tak suka sisai baju..camne tu? macam-macam alasan dia.. tunggu la lepas kawen nanti macam mana.. ehhe...

Amni said...

eh, jap.. tadi amni nak cakap apsal lagu tu.. tu lagu amsa sekolah lagi.. dah tu.. bgai lirik tu pada sorang budak basketball ni.. haha.. ..segan jer bila pikir balik...

Ct Arina said...

hakhak! cun la kaki cinta kak hanis! =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails