Saturday, October 1, 2011

ベビードナツ...

Take five sat. Hari ni di lab... huwaaa, esok pun sama... semalam bereksperimen di lab lain iaitu Katahira campus. Petang tu lapar la pulak, pergi cari something to munch. Makanan kat coop katahira ni tak menyelerakan langsung.. huhu, roti banyak tak boleh makan... i miss my kabocha-anpan, pilihan snak dan biskut pun sedikit... last2 ternampak

ベビードナツ = katakana yang bermaksud 
ベビー bebi=baby, 
ドナツ donatsu=donuts
donuts pun ada baby ahaha.. kawaii tak? sebab tajuknya yang kawai terus beli... ada ke patut? hehe.... tambahan pula tak ada pilihan dan perut menyanyi untuk diisi...



bebidonatsu dan espresso tea yang saya jangka akan rasa macam teh tarik tapi tak pun wuwuwu... 

Teringin nak minum coffee ke capuccino beli di mesin dangdut (sila jangan terkejut sebab masa tunggu air siap dibuat, mesin tu mengeluarkan muzik tak ubah macam lagu kopi dangdut).... nak ambil gambar tapi maluuuu nanti orang len pelik awat jakun sangat budak ni haha... trying to quit coffee not 100% but at least once a week atau once a month haha mampu ke? we'll see about that...

p/s: i pun nak bebi jugak...

25 comments:

Fatin Syahira said...

hajimimashite!(baru belajar je nie)

mesin dangdut? haha. lawaklah!

ala nanti kak hanis take pic lah.

kesian orang malaysia(macam saya) tak penah tengok hehe.

ganbate =')
have a nice day!

nuwairani ismail said...

donut pon ada baby? memang kawaii la...hihih....lucu pulak. kat sana kan mcm semua benda nak nampak kawaii utk tarik perhatian org membeli..mcm hanis la kot. hihih

Bigdaddyz said...

yang last tu ...p/s....

haha...harus rajin dan banyak kerjasama...

setiap masa setiap saat di mana sahaja ...insyaallah sukses...:)

Ijah EmoTemo said...

ekekeke kopi dangdut? hikhik.

wida said...

ala..amik jelah gmbr mesin dangdut tu hanis.nak tgk jugak..huhu

et said...

wah kopi berdangdut yer..hehehe...bebi?insyaAllah...amin..chaiyok.chaiyok!

happyichigo♥ said...

hanis kopi dangdut fullamak..mana jakun ameeeklah gambar/vid nak tengoook hahahha..hanis dira ni pun gila coffee tau..tiap2 hari wajib minum 1 cup..masa preggy dira tak sentuh langsung coffee tp masa preggy 9 6 bulan dira dah tak tahan sbb hubby minum coffee kat ikea, dira pun tumpang sekaki..tp sekarang mmg sokmo nak coffee pagi2...klu tak minum coffee rase lain mcm..klu once a month ok ke hanis..hihi..gudluk!!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

issyyy donut tue x biasa mkn pow
but adam suker giler ngan donut
sedap kerrrrrrrrrrr????

Nashays said...

insyaallah, sy doakan hanis cecepat dapat baby..baby cute mcm baby donut... ;)

Juwita Jamaludin said...

ganbatte hanis.. tentu banyak kerja ni

Amirah Adnan said...

my dear sis.. coffee contain a cafein.. ehek..

Papa Mifz said...

papa mifz tiap2 hari perlu kan cofee sbg penyogar mato...huhu

cik pulau said...

kopi dangdut.. wahhh..
suka kopi jgop..huhu..

isnyaAllah.. ada rezeki nt adalah bebi.. aminn..

JIJI YU said...

kawe kalu ng kopi..tok ajim buleh pisoh

mzhany said...

huhu siap ada baby tuh....hana nanti ada rezeki datang rumah hany tau, hany buat teh tarik spesel buat hana tauuuu....

Nieda said...

Akak pun suka minum kopi. nak mudah 3 in 1.terangkat.

whitecappuccino said...

kopi dangdut? Hehe..mai sini minum cappuccino!

kasihredha said...

lain kali sebelum tuan teri ambik gambar...tuan teri pandang le kiri kanan...kalau tak de org tuan teri cepat2 snap k :)
kopi kat sana mahal...huhu

yatie chomeyl said...

rajin nyo, weeekend pun gi lab

Soo Hae Daa said...

sedap x bby donut tu?eheheh...

sy pon suka coffee..nape nk quit? xelok ke? sy dgr ok lagi lau amik 1cup perday...jgn lebih...

p/s: kte sm hanis...mau bebi juga... =p

laskar pelangi said...

kak...tang kopi dangdut tu yang lawak sikit..hek3

Ida,Japan said...

kt japan food kebanyakannyer cute, nama cute, bentuk pun cute kan hanis

Syaima' said...

sedap kee donut tu?review sket

Fara said...

Kat Msia pun ada bby donut! Panas2 g! hehehehe...

Np tak amik gamba mesin dangdut tu?

=(

Ct Arina said...

so maksud sebenarnye adelah mini donut je la kan? hihik^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails