Tuesday, February 14, 2012

Feels like in a snow globe...

Pada suati hari (eceh) cerita agak basi. Kebetulan sempat snap time yuki turun, biasanya tengok je hehe... Pandang cinta hati dan cakap "macam snow globe!" sambil tangan tadah yuki. Dia diam je. Malas nak layan cik puan isteri berangan haha. Maaflah penulis memang macam ni, ada aje benda yang nak diangankannya.

 (gambar dari google) budak comel dan snow globe. Sebelah tu snow globe terbesar sampai boleh masuk duduk dalam tu... erkk pengsan!

IMG_0217
yuki chan! Dulu masa sekolah, balik tuition suka pergi kedai cenderamata dengan bestfriend. Lepas tu belek2 snow globe yang pelbagai jenis. Ada yang warna warni ada yang letak manik dan macam2 lagi...hehe kenangan zaman dulu kala...

IMG_0219
gambar ni tak nampak sangat (ke sebab patik tak pandai ambil gambar, tskkk)

IMG_0220
yuki-chan di baju...

p/s: banyak kerja perlu dibereskan tapi buat kerja sikit dan rasa cam nak rehat hehe... yosh ganbare!

23 comments:

Anisa Hang Tuah said...

yuki..

entah bilalah nis bole merasa salji dkt negara org..hmmm

kasihredha said...

ye lah mcm snow globe kan..
macam winter sonata jugokk

ijayuji said...

Salam hanis! byk kerja ya? kita lagi byk kerja tp mata dah mcm mata panda ehehe... ikan saba tu??? eeeeeee... kita dulu2 10 tahun lepas kot baru2 tggl kat siam, HARI2 keja beli saba teriyaki, mmg sedap lerrrr masa tuuuu ikan lain tak pandang pun nak saba jugak ahahaha... padah org degil, ntah satu hari tu, ikan tu tak elok kot ke apa benda ntah yg spoillllllled 1 hari 1 malam terseksa keja kuar masuk bilik termenung ahahaha... lepas tu nmpk ikan saba terus tak lalu, klu boleh tengok pun tak nak :D hihihi... serik betul kita even bau saba pun kita tak nak terhidu akakaka...

Cik Pulau said...

yuki berterbangan.. hehehe..

whitecappuccino said...

oh! boleh duk dalam snow globe besar tu..best gak tu

Mr.Clive said...

jeles nyerrr dpt main ngan shhnowwww!

Iryd said...

u can feel it bcoz that moment is ur reality of life rite now.

Tea said...

Dulu2 mungkin tak pernah terfikir kan Nis dapat tgk yuki? Ni baby pun akan lahir kat tempat ade yuki.. Weee...

nur easy said...

yuki oh yuki.. rindu..

p/s: pecal mmg sedap, esp y suka makan ulam2 ;)

wida said...

bestnya kalau dpt main salji..tapi tang ketar tu yg x sanggup..hehe

So Shy Lady said...

prnah rs yuki tak? hikhik... ank2 dara ssl mmng suka snow globe

LadyBird said...

comellah bidadari cilik yg duk pegang glob tu :)..

berangan x salah :D

umie naziera said...

snow globe mcm citer My Girl..waa sweeet :D

msredcheesecake said...

nak duduk dlm snowglobe yg besar tu gak....

Munnafendy said...

nis n hubby sangat bertuah =)

Munnafendy said...

nanti nak korek peti ais tabur kat baju...feeling2 mcm nis hahahahaha berangannnnnnnnnnn

miss inna said...

snow ball. cantik dan comel. teringat pula citer my girl...

Noraim said...

cantik sgt pamandangn yuki turun. betul kak oyk, sejibik snow globe.

busy eh kak? ptt lah lami xupdate. dok tunggu2 jgk mano kak hanis hile. huhu.

p/s: kak dok kelate rate mano?

Kazman & Sue said...

bila tengok salji tu dah macam tengok ABC (air batu campur) berterbangan la pulak kat sini... tapi sana warna putih....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jangan x taw si adam ni mmg suka ngan snow globe taw....asal jumpa snow globe sure suruh beli....pelik kan boboy suka snow globe ngeee

Woofer Storm said...

bestnya..tak tahu dapat pergi ke tak ni.ermmmm nak melancong^^

CikUna said...

waahhh... memang seronok.. nak2 if dapat main dgn yuki chan yang real...

huhu anyway, biaselah tu cepat penat kan. Akachan dah membeso tu.. hehe

\\( ^_^ )//

kay_are said...

ade ke snow globe beso camtu? nak gak merase masuk.. em

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails