Saturday, August 18, 2012

Salam Aidilfitri 1433H

Sayu je rasa hari ni. Dah sampai hari terakhir berpuasa. Semoga dipertemukan sekali lg dengan ramadhan sebab tahun ni rasa macam kurang produktif dalam beribadah dan tak seperti tahun2 sebelumnya. Saya rasa semua pun dah sibuk dengan persiapan, ada yang masih dalam perjalanan, ada yang tengah baking/masak, ada yang tengah mengemas etc...

Di ksempatan yang ada ingin saya mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat keluarga dan saudara mara kami di Kota Bharu, rakan bloggers, rakan sekerja kami di UMT, ex-UTM (kawan2 saya), rakan-rakan lain yang mengenali kami. Maafkan segala salah dan silap kami.

 kad raya yang paling simple haha, dah la tak ada family potret yang terbaru, itu aje yg ada kebetulan tak clear pula gambar tu, tapi guna ajelah hehe... Hamza pun nak wish selamat hari raya buat tok ayah, tok wan, nenek, uncles, aunties, cousins dan juga kawan2 papa dan mama.

 paling tak percaya bila Ken Hamza dapat kad raya dari jauh, wee terima kasih atas ingatan...

 satu dari uncle" Osman", satu dari dari tok wan dan tok ayah...

 ucapan dari uncle man... aka manyusoef, terima kasih sekali lagi Hamza likeee (eh ni macam ayat mama daa)...

Virtual card dari nuffnang (eh ni pun nak letak ke? haha) saje na bagi banyak total kad yang diperolehi...

Akhir kata, selamat beraya di kampung halaman bersama keluarga tercinta. Makan biskut raya ingatlah patik di sini wuwuwu...


21 comments:

me suya said...

selamat hari raya kaknis.. beraya elok2 kat sana.. :)

Eera Shera said...

slmt hari raya utk akk sekeluarga..meriah la raya kali ni kan ade si kecik hamza tu :)

adnil linda said...

slmt hr rya pn hanis sekeluarga...

Nieda said...

selamat hari lembaran . maaf zahir dan batin buat hanis sekeluarga. Tentunya raya thn ini lebih bermakna dgn adanya bby hamza

Ijah EmoTemo said...

Selamat Hari Raya sis!! :)

LuN@_aiDi said...

selamat Hari raya utk kak hanis n famili^^_

nur easy said...

Selamat hari raya... makin hensem sikecik tu:-)

Umie Naziera said...

Salam raya kak hanis,maaf zahir batin

Husna Adnan said...

Selamat hari raya, orang di sana! Apa agaknya rasa berpuasa dan raya di perantauan kan. Dapat makan ketupat rendang macam di Malaysia tak? :')

Salam dari Kajang, wah gitu.

Puteri Nur Aqiliah said...

SELAMAT HARI RAYA AKAK YG COMELXD kirim salam sayang+kiss dekat baby!! hehehe

Ain said...
This comment has been removed by the author.
Ain said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kak hanis & suami & ken hamza~~~ =)

Woofer Storm said...

slmt hari raya..maaf zahir dan batin yaa.

kuih raya jgn lupa pos ye.ehehee

Munnafendy said...

selamat hari raya nis :)

Noraim said...

selamat hari rayo kak hanis. xbalik kb jgk eh tahun ni?

maaf kalu ado wak saloh nge kak hanis.

Amirah Adnan said...

selamat hari raye kak.. :)

nk alamat kak etek eh.. senang nok madoh... eh??? hihi

Noraim said...

selamat hari rayo kak hanis. maafkan saloh silap ore deh.

Asmara said...

Seronoknya org sana makan lemang asli! hehe..
Terima kasih iftar tempohari. Sedap sangat! kery tanya mcmana buat sambal tak pedas? ehehe..
Selamat Hari raya hanis, Mie dan Hamza cayang!

kasihredha said...

first raya unk anakanda ken hamza :)
Akak pun pernah rasa beraya jauh dari family mcm ni. Apa2 pun senyum sokmo neh :D

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

selamat hari raya 1433H ye maaf zahir batin dari teratak siFaqir 'ilmu (^___^)

Aida Lela said...

selamat hari raya aidilfitri hanis and family :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails