Wednesday, August 15, 2012

Fesyen senyuman...

Senyuman pun ada fesyen jugak ke? Dulu zaman tak ada my love suka tengok baby dan juga gambar baby, sampai sekarang pun hehe... alhamdulillah diberi peluang untuk lihat senyuman anak sendiri pula syukur tak terhingga. Sekian lama menanti yang akhirnya ada rezeki buat saya dan cinta hati sebab rezeki ni kita tak tahu bila Allah nak bagi kan, oleh itu jangan putus berdoa dan berusaha. Kalau bab senyum ni pasti saya teringat 2 lagu ni... I love your smile by Shanice dan juga Manisnya Senyumanmu Elite.



Shanice- I love your smile, lagu lama tahun 1991.


dulu2 zaman muda mudi suka sangat dengan Elite especially album pertamanya mereka, semua lagu best-best.

Ku rasa satu dunia sudah mengerti perasaan ku ini, mengapa oh mengapa, takkah kau sedar ku mandamba... ya ampunn terfeeling la pulak...
 
 Dulu masa Hamza masih dalam hari senyumannya tak menentu, kadang senyum bila ditegur, kadang tiba2 tersenyum sendirian. Yang paling kerap tersenyum dalam tidur.

Makin lama senyuman yang terukir tampak lebih manis dan lebih bermakna. Eceh, menyampah tak? pintaku janganlah dikau pengsan membacanya.
 senyum cheeky, senyum excited...

senyum kenyang, senyum bodek minta didukung...

 senyum keliru (nak senyum ke tak ni?)

senyuman yang bermaksud, Hamza sayang mama dan papa... hehe tak menahan caption2 tu semua. Abaikan jela ye, tiba2 mama Hamza gedekiah tulis entri senyum2 ni.

Entri patik khas untuk mengabadikan (betul ke eja ni?) memori senyuman Ken Hamza dari lahir sehingga umur 2 bulan. Time rajin je buat entri ni entah2 lepas ni dah tak sempat nak buat entri nak snap gambar etc... bila nak buat entri ucapan raya ni?


31 comments:

Anum said...

tomeinya baby sis

adnil linda said...

rajennye puan hanis...hehehe

Asrul "iLham" Sany said...

lebat rambut dia... :D

sudipVSsenduk said...

senyum itu 1 sedekah yg tak ternilai...

Munnafendy said...

comeynya hamzaaaaa!! geramnya tgk geboi2 nih...isy3..peha dia...

fiza said...

Senyummu menawan...menawan, membuat hatiku tertawan...cewahhh. Tomeinya.

Asmara said...

chubby2!! makin syebab nih. eeeii.. geram!

*Hanis mybe sabtu nak sendai. bz tak? hehe.. nak gi mesjid byr zakat fitrah kot. kalau jd nnti akk mesej. :D

amirah said...

bam bam nya hamza skrng...peha berulas2 tuuu

Chekgu Azrine said...

manis je senyuman ken hamza

cik mici said...

tembamnye...bpe kg dah???

Puteri Nur Aqiliah said...

Wah! dah lama x jengah blog akak.. ingat saya lagi x? ngehehehehe.. Congrats walaupun dah lama lahirkan a very cute babyXD

ala tomei2 hamza ni:D

PM said...

Comel............

Ijah EmoTemo said...

kalau Hamza ni dkt malaysia rasa nk gomol-gomol je tgk senyuman dia tau :p comeii sgt! hihihi. over sgt ayat jijah! hahaha *pitam*

ahsfantasy24 said...

comel !
geram nak peluk cium :D

Lya Colours said...

bulatnyaa pipi dia. bam bam comel

me suya said...

wooohooo bambamnyer pipi die.. geram ai nak cubittt

Outbound di Malang said...

Outbound di Malang batu Adventure adalah provider outbound di Malang
servis kami adalah : Outbound Malang , Outbound training di Malang , Training outbound di Malang

khairunnisa ♥ said...

Hamza makin comel :) geramnyaaa~ rabu rabuuuu sis <3

Shaofie said...

Kak, nak comment comel je la lepas ni. Hahah. Cute macam tuan empunya blog juga. Uncle geyam.

man yusoef said...

senyum bodek itu sangat comel!

deena awanis said...

ambil gambar dia banyak2 masa dia kecik ni kak..bila dah besar mcm rafique, susah gile nak bergambar..asyek lah dia yg nak kamera..hehe

d_LA said...

comey sgt ni..mmg x thn tgk baby senyum2..k.hanis, slmt ari raya la deh..maaf kalu ado slh tulis ko gapo deh...take care^^

mrs kayrul said...

manisnya senyuman hamza...mau ramai awek cair bila dah besar nanti nie..hehheehe

Amirah Adnan said...

kak..selamat hari rayo.. balik dok kak? nok cubit2 hamzaaaaaaa!

Kakzakie said...

Aduhai Hanis... tak boleh tahan tengok senyuman hero Hanis nie.. Yg last tu macam dah bear sangat dah kan..

Selamat Hari Raya dik...

wahida said...

comelnyaaaaaaaaaaaaa......
hensemnyaaaaaaaaaaaa......
gebunyaaaaaaaaaaaaaa......


gerammmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!

:::aZiE::: said...

ken hamza tu mmg name si cumil ni ker?...bestla plak :)

Hasrina said...

cute cute cute sangat sangat

AzuraFazil DIN said...

alahai tiut nye dak bambam ni ...
penangan hari2 ibu mu tgk org jepun ye... muke pun x cm melayu sgt..


SALAM LEBARAN dik

Papa Mifz said...

oh ken dah besar la...makin kacak la ken...:)

selamat hari raya yer...maaf zahir dan batin...:)

mRs mysarah said...

hamza hensem!

bagi sume mak, anak dia la yang paling comel, paling kacak, paling cun hehehe

tak apa, i pon perasan jugak hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails