Tuesday, October 16, 2012

Luncehon 1500 yen...

Cerita basi tapi nak jugak tulis. Masa ni ikut my love yang ada meeting. Makan tengah hari kat satu restoren ni sebab nampak pakej lunch yang agak menarik...

terpikat dengan pasta dan tiramisu tu tapi it comes together dengan menu terung masak apa entah. Patik yang tak suka terung ni terpaksa la telan. Gulp... sebab tak nak membazir gitu kan. Dihidangkan bersama jus oren dan air kosong. Tapi tiramisu tu makan laju2 sebab Hamza sayam ek ek pulak tak nak duduk dalam stroller.

Ada seorang makcik yang tegur Hamza, siap bagi poskad ada gambar kartun lagi hehe, kawaii gitu. Saya simpan dalam album tulis note sikit kut2 terlupa bila nak tunjuk pada Hamza nanti. Sebenarnya nak ambil gambar dengan makcik tu tapi dia nak cepat dan saya pun tengah kalut dengan Hamza huhu... Next time la jika ada rezeki jumpa makcik lain.

Update laju2 huhu...


15 comments:

Anum said...

nanti ada rezeki kena cepat2

Chekgu Azrine said...

Sdp je nmpk pasta tu..uhuk.

Eliss Mie said...

lama btol x makan pasta , anak tekak melayu dlm perut ni agaknya.

Shana' said...

Update laju dan pendek pun tetap best (^_^)

☆彡Mitchell Cullen said...

perut bunyi sekali nampak pasta itu.. hehe

Ijah EmoTemo said...

heee hamza dpt poskad tu! pasta tu nmpk sedap hihihi

Kazman / Sue said...

si hamza yg comel tu jangankan kata makcik... sapa2x yg jumpa mesti geram tgk dia tu....

Umie Naziera said...

smua org brkenan dkt hamza eak..klau dpn saya pon mmg sy cubit2 je pipi tuh,geramm2

nur easy said...

Selera lak tgk pasta tu... :-)

nabila azmi said...

nmpk sdpnyeeee..

hehe..

kiss kan baby comel=)

sue-sama said...

yasui ke takai kak anis? :D

mamawaiz said...

sejak ada hamza ni..updated pon laju2 yer..hehe

Nieda said...

updet laju2 kalau tak entry tak keluar jawabnya. samalah akak. minggu ni ada sj kekangan masa huhuhu...

teratak hati said...

Nmpak sedap pasta tu..mkn kt sana mmg senang ke cri kedai halal?

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

nasu sini sedap khen babe
ai nasu kat mesia x mkn sebab pahit hukhuk...owh my tiramisu
tutup mater....still on diet lagik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails