Monday, October 15, 2012

Mama to papa...

Random of us dari kaca mata lensa. Uish ayat tak agak2... biasanya mama Hamza yang suka snap2 gambar setiap masa di mana jua hehe. Nasiblah ada iphone4 percuma yang banyak berjasa ni. Sekarang bila ada iphone5 di pasaran, iphone4s pulak yang percuma tapi kena register nombor baru.Tak boleh beli sebab harganya 0yen cuma kena register dengan syarikat telekomunikasi yang bg free tu (eh ayat macam berbelit pulak, takpelah janji penulis je faham hihi, pengsan!).

to=with/and/dengan/dan dah pernah mention dalam entri dulu tapi in case ada yang terlupa (cara sebut macam perkataan "to"lak)
Mama dan Papa Ken Hamza..
Ken Hamza to papa desu...


Ken Hamza to mama desu...

first time cuba baby carrier pemberian dari geng sendai ni... sama tak mata hamza dan mama? perasan betul penulis blog ni, nak jugak ada persamaan dengan Hamza...

Hamza je yang nampak macam pandang camera, mama to papa pandang cermin. Masa ni di Uniqlo, bawa keluarga baru datang Sendai shopping baju untuk aki(autumn) dan fuyu(winter). Makin meriah geng senior citizen Sendai. Tapi kami tak lama dah kat sini, insyaAllah moga dipermudahkan semuanya, sedih la pulak wuwuwu...


23 comments:

miszlullaby said...

comeynye hamza..bile nk blik msia?

fiza said...

Hamza yg tomei ☺☺

dwaty said...

sweetnya pic last to... kenza dah besar....

fadhilah said...

brape bulan lg nak blk k hanis?

Umie Naziera said...

hamza dh besar,best bwk jaln2

Shana' said...

Sentiasa menanti2 ur update Hanis...(^_^) teruskan menulis...

aniswany said...

wahhh one happy family :)

eh dh nk balik mesia ehh ?waaa best la :)

ct kektus said...

comel ken hamza dalam baby carrier tuu. nampak mate je. hehe

~Beb~ said...

bestnye kan kat negara org.. experience!

Kalamhati said...

acu mari wi ipong hok free tu sebutir ko kak wan..hihihi

Fizah Ibrahim said...

Pandai molek ken hamza posing. kecik2 fotogenik doh, hihi. btw mmg samo mata kak nis nga ken hamza haha, takdop perasan pon lah =P

Chekgu Azrine said...

Ken hamza chomel cam mama dia...hehe

..bila blk mesia for good?

Anonymous said...

fuyoooo cepatnya dia ni kuruih? Apakah rahsia anda wahai tuan teri? cer cite cer cite..

kasihredha said...

dah nak balik Msia ke?
mama hamza dah kurus le

Ijah EmoTemo said...

hamza cute ^^

sue-sama said...

muke kak anis da ala2 nihonjin da ><

Nadiah Sidek said...

to bahasa jepun rupanya. pandai-pandai translate tajuk entri sebagai 'mama kepada papa' sebelum baca entrinya..hihi..

Nuwairani Ismail said...

dah nak balik...? mcm cepat betul hanis kat sana. semoga dipermudahkan segala urusan.

Azian Elias said...

dah besar dah dia. YA ALLAH tomeiii..

Kazman / Sue said...

alahaiii... comelnya hamza dalam baby carrier tu.... kiuttt sesangattt...

maszull said...

assalamualaikum hana...cute nyer hamza bersama2 papa n mama die...;)

teratak hati said...

Oo to tu bhasa jepun ye..ingat bhasa inggeris..mmg sama mata hamza to mama..

CikUna said...

Alolo... ni dah jadi Ken Hamza to CikUna desu... kwang2... =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails