Wednesday, November 7, 2012

Terliur...

Seperti yang patik mention pada entri sebelum ni Hamza memang selalu terliur dengan apa yang kami makan atau minum. Papa Hamza memang suka menyakat anakanda Hamza. "Techian titer tau" (eh apa ni tetiba pelat, konon Hamza tulis ayat ni haha).

tiap kali minum air memang my love suka buat slurrpp... diikuti dengan ahhh sambil memandang Hamza. Ada satu hari tu patik sempatlah ambil gambar sewaktu kejadian berlaku. Dia pandang je mug berisi air di tangan cinta hati sehingga mug tu dibawa ke mulut, sampai terlopong... nampak macam dia terliur kan?

waktu ni my love minum bagi ada bunyi sluurrp... Hamza pandang je lagi dan hanya mampu telan air liur, kesiannya huhu... papa "kerenat" Hamza eh...

muka mengantuk on the way ke rumah baby sitter...

Ada masa rasa macam nak story mory how to start baby food...

p/s: cikelat di entry sebelum ni ala2 teether jugak bukan cikelat betul tau, biasalah penulis over acting tulis tajuk tak menahan hikhik... (sebab ramai yg komen ingatkan itu coklat real.)


35 comments:

Anum said...

serius baby sis memang comel
geram anum

Lya Colours said...

hamza comelnya. hamza minum susu je ok

Hasrina said...

lor cianya baby hamza terliur but cute

amirah said...

alaaa..tecian titer tau..titer nak matannn!!

SURIA AMANDA said...

cian Hamza erk...x per tunggu sikit hari lagi...Hamza boleh makan apa mummy makan...

lyza said...

Cutenya baby... ^_^

Salam perkenalan dari saya...

Chekgu Azrine said...

kuak weyh demo kenak hamza..hehe

budak2 besar hamza mmg pndai dh terliur..ank2 akk pun smua gitu..hehe

FnF Simple Life said...

alahai,kesian bby ken hamza...teringin sgt tenguk papanya minum air slurp3x... dah agak dah mesti teether, tapi bila tenguk cekelat teether tu org besar tgk pun teringin hehehe...

LuN@_aiDi said...

sabaq yea ken hamza.. nnt dapat makan ler tuh..
xbrape lama lagi..hihi
bby zahin pun sama, dok teringin jer nak makan.
asek tengok jer, nk mkn depan die pun jadi segan..hohoho

norh said...

kesiannya dia..

Syuhada Hassan said...

comey nyo Hamza....baby awesome & bijak!!! 'ciksu' lalalalalovess you Hamza...jadi anak soleh ye nanti syg...aamin~

Puteri Nur Aqiliah said...

how month he is? heehehehehe.. tomei2. cian dia. nnti minta kat mama n papa nestum ye hamza:D:D

Nadiah Sidek said...

haha...bersabarlah ye hamza dapat papa yang suka menyakat

Soo Hae Daa said...

Comelnye hamza..geram tgk..!!

Noraim said...

koho besar koho comei hamza ni. panda terliur doh ore makey.

eh bakpo gmbr last tu mace nk maroh jah. hihi.

kak bilo blk kelate ni? nk jupo hamza jugop.

Umie Naziera said...

haha..mama dgn papa hamza kuat mngusik

mamawaiz said...

lorr yeke, wida ingat betul2 coklat..teether rupernya.

yelah..sabar yer hamza, bln dpn leh makan puree atau bubur yer.

Rai Ourkizuna said...

hahaha..kesian hamza..apa la ayah dia ni...

Cho Zila said...

hamza.. dapat ayah ngan ibu kuat nyakat yerk... kesian budak comeltu...

fadhilah said...

hahaha... teether rupanya... patutla nampak pelik je....

mrs kayrul said...

ala ciannya kat hamza...takpe tunggu besar sikit boleh makan puas2

Shana' said...

la yeke teether...akak pun ingatkan ceklat betul2....

Kazman / Sue said...

muka terliur si hamza ni comel laa... heee3x

Husna Adnan said...

Siannya Hamza! Haha! Afia pun kena troll dgn abah dia.

Ijah EmoTemo said...

alolololo...muka terliur dia... comel!

maszull said...

assalamualaikum hanis...comel nyer Hamza pandai minum air tu yer...:)

4feet8 said...

ala, comelnya..sian dia..

ishamizu said...

Ehehe kesian dia, papa sakat yer. Dulu Zafri mcm ni jgk, tak sbr nk mkn. Kita mkn, mulut dia terkumat-kamit skali ikut. :D

fara said...

ciannya ken. takpe2, tak lama pun dah nak makan kan. hanis, nanti buat la post pasal bagi makan baby, nak belajar jugak. hiks.

p/s: takpe la choco teether tu, bebudak ni tak berapa men-neethingkan diri. duk gigit kain muslin jer. hik

aniswany said...

baby mmg suka wat muka teliur kan..wat muka kesian mcm kita xbg dia mkn.hihi comelll gerammm :D

whitecappuccino said...

alahai...kesian hamza..nmpk benar dia terliur tu..papa dia mmg kerenat lerr...

senyumSOYA said...

comey la hamza keno khenak ^^

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

mmg best layan dia...
kakkoii giler tmbh masa dia buat muka
mcm nak gegettttttt :D

Munnafendy said...

aik! sy rasa mcm dah pnh komen kat entri ni tp mana komen sy??????


huhuhuu sesat kot?!

klah..komen lagi skalik..

cian hamza..huhuhuu (tu je) :p

CikUna said...

Alolo.. Cian dia... kena buli dengan papa eh ? X pe nanti auntie babab papa Hamza k ? Hihi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails