Monday, November 12, 2012

Wasureta...

Baiklah kawan-kawan sekalian mari bersenam bersama Hamza. (mama hamza ni takde modal lain asyik2 cerita pasal bersenam, tapi diri sendiri tak bersenam pun, dush!)... Ken Hamza dah 5 bulan pada 10.11.12 yang lalu. Dek kesibukan patik tak sempat nak catat mengenai progress anakanda sebagai memori kami.

mula-mula buka tangan macam ni... regangkan otot-otot... inhale "everydoby"...

exhale... kerut kening sikit... untuk senaman awet muda ye...

exhale lagi... sambil goyang2 kaki sikit...

inhale lagi... errmm...

Alamak Hamza lupa (wasureta) la senaman yang baby sitter ajar tu.. sorry everydoby... (buat muka innocent).


Sekarang kat rumah baby sitter dah ada 3 orang, semua tua dari Hamza... bila pergi sanpo (jalan-jalan) dia akan naik stroller berkembar tu. Kali pertama naik stroller tu baby sitter cakap dia duk toleh kiri kanan pelik sebelah dia ada orang haha...

[sebenarnya mama Hamza ni kena inhale exhale banyak2 sebab rasa semput dengan kerja menimbun hik2... ganbatte!]



35 comments:

SURIA AMANDA said...

mama hamza tu kena work hard,...pasal tu semput....

Munnafendy said...

hihi chaiyok hamza! rajin bersenam yek? Auntie kat sini xdan nak bersenam! ;p

Kakzakie said...

Dah makin tembamlah Hanis. Kakak geram betul tengok dia. Baju yg dia pakai pun menarik dgn gaya dia:)

fiza said...

Rajin hamza bersenam yer ☺☺

Azian Elias said...

assalam dear..

kejap je dah 5 bulan kan.. aunty tak sempat2 nak jengah hamza. moga hidup tambah sibuk dan ceria.

teratak hati said...

Rajinnya hamza bersenam..dh ada kwn la dia kat rmah baby siter tu ye..

Chekgu Azrine said...

haha...lawak!!

محمد رازيق said...

amboi. hehe. kemain hamza senam. hehe.aeorbik ke ni?

LuN@_aiDi said...

ganbatte mama ken!! hihi

pandai ler si kecil neh wat senaman
nnt ajar si zahin wat senaman sama yea^^_

Nieda said...

hamza dah ada kawan la sekarang.

sue-sama said...

comel nye ken hamza!

FnF Simple Life said...

alahaii...comel nye... good boy sungguh ni... suka lak style bby sitter kat cni...siap bw baby keluar jenjalan.

ct kektus said...

hamza kena bersenam,. bagi ketak2 sikit baru macho. :D


nur easy said...

Waaa behave betul lah dak tomei ni bgambar :-)

nabila azmi said...

bersebnm pun comel sgt hamza nih..jatuh hti lh cmni.hihihi

norh said...

semangat bersenam kena dipupuk dari bayi lagi..kalau tak, susah nak cari baju bila dewasa nanti..he he he

Fizah Ibrahim said...

Haha makin besar ken hamza nih. Jenuh cari spot the differences sume pics tuh, rupa2nya mmg len2 la hihi. nt suroh hamza igt balek senaman tu eh kak nis =p

PILOT LOVER said...

comelnyer ken hamza.. geramm tgk pipi dia..hehe :)

Cik Yatt said...

amboi..comelnye die bersenam.

Husna Adnan said...

Olololo bersenam budak hensem ni, haha!

Miss Lexus said...

kawaii hamza ni...geram nk cubit2 pp tuhh... :)

Amie said...

Comelnya senyum tawa Hamza... pandai senam lagi!

maszull said...

Assalamualaikum hanis....pandainya hamza bersenam yer comel jer pakai topi tu...:)

whitecappuccino said...

pandai hamza bersenam ya..comey ler dia!

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

cepat je masa berlalu.. dah 5 bulan dah si kecil comel ni (^___^)

محمد رازيق said...

tq kak singgah blog saya balik. hehe. meh sy jadi trainer hamza jogging lak. hehe

Kazman / Sue said...

haaaa3x.... hamza senam atas tilam jee... pi la gim kerr...

makin comel dan tembam si hamza ni...

hnahdy said...

geramnya.. comel sangat

ishamizu said...

Hihi comelnya Ken bsenam n blogging, 'everydoby' is so funny ;D

Nway, to mama Ken Hamza, don't worry , you can do it! ;)

alyamohsin said...

sangat comelllll ken hamza ni..dah lah tak menangis kalau org pegang.aitaii naaaa~hehe:)))

alyamohsin said...

sangat comelll ken hamza ni.dah lah org pegang tak menagis.comelll.aitai naaa~hehe:)))

aniswany said...

sehat dan kuat la ken hamza nanti..hihi

lyza said...

kecik2 dah pandai jaga kesihatan ya.. rajin dia xsesis...comel sangat.. :)

Cho Zila said...

hamza bersenam baguihnyer... mama dia pun rajin bersenamtu tapi malu nak bagi taukan...

Rai Ourkizuna said...

takpe..practice make perfect..nanti buat lagi ngan baby sitter ok..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails