Wednesday, September 25, 2013

Today is my...

Today is my convocation day (25 September 2013)... berkonvo dari jauh jela nampaknya...versi alam maya dan versi di awang-awangan haha... Memang tak dapat nak pergi kerana urusan kerja... takpelah tunggu sijil ajelah.. tak merasa pakai hakama wuwuwu...

Beberapa bulan sebelum balik ada event kat international centre... boleh pakai kimono bayar 200 yen eh.. ke 300 yen... lupa pula patik. Ala 200-300 yen tu macam 2-3 hengget jela nilai dia kat sana. Tak mampu nak sewa kimono atau hakama yang kat butik tu, yang versi murahan ni pun jadilah... saje je ambil gambar sebagai kenangan sebab macam dah jangka tak dapat pergi konvo wuwuwu... scroll pun pinjam junior punya haha... sebab masa tu cinta hati pun belum convo...

 anakanda kenhamza... i love this shot... thanks to hasben kak ani, omar... atau pit panggil omaq (versi kedah hikhik)

 di perkarangan international centre...

my forever love... till jannah... aminn... i love u love! 

 Hamza comot hehe... geram betul kat dia masa ni... asyik nak turun merangkak je... masa ni suka sangat cubit pipi dia yang tembam... even until now, walau dah kurang sikit tembam tu hehe...

 dapat pinjam satu je scroll terpaksa la bergilir pegang... bila dah sampai my scroll nanti kenkonon nak ajak cinta hati bergambar lagi, tapi paham2 ajelah my love tu mesti dia tak nak wuwuwu... sadis i... takpe akan diusahakan versi pakai baju melayu and baju kurung plak hik2... (berangan tak hengat).

 mama papa je tengok kamera hikhik...

oh bambam... thank u to you too darling!

waktu tu yuki (snow) turun rintik-rintik, haha istilah sendiri... it was such a memorable day... i miss sendai so much!!! i miss my sv, my lab... semua2 la huhu... kalau ada rezeki nak run sample kat sana, boleh la berkunjung ke sana lagi.. one fine day... insyaAllah...

Happy graduation to all Tohoku University students!


20 comments:

amirah said...

bestnya kalau dapat pegi kan hanis..tapi takpela nak wat camne. nanti ada rezeki leh pegi lagi..

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Omedetou babe❤️
Awwwww ken sgt kakkoii lol
Pics sgt awesome....

Anonymous said...

Congratulations Cik Ha.U deserved it. Very down to earth person even we know each other thru virtual life.

ishamizu said...

Ada jg gmbr kenangan berbaju kimono tu pon dah best kan. Apapun congrats to u again! Ken hamza tersgt la comel dlm suit tu :)

εïзmummyHazaεïз said...

Congrate ^___^

yatie chomeyl said...

Ken Hensem ,bilo buleh jupo ni?

Hanamiko Sakura said...

tahniah kak! oh, kalau graduation kat nihon memang pakai kimono ea?

نورعيم said...

tahniah kak haniss! :)

Chekgu Azrine said...

Congrats sis!!

Nieda ramly said...

tahniah dari kejauhan.

Hanis MY said...

@Anonymous

kenhamza n i nk sgt jumpa u!

happyichigo♥ said...

Tahniah hanis!!
Ken hamza comel nyeee pipi tembam!!!

mommyNadia said...

Congrats Dr Hanis =)

Cik Pi said...

omedetou Kak Hanis
Bambam yer Ken Hamza

hanem manaf said...

Tahniah hanis. Ken Hamza makin cerdik dan handsome , ikut perkembangannya dari lahir hingga kini dari alam maya je.

~ kak Haneem~

man yusoef said...

nak jumpa ken juga! hahaha...akak nak jadi student. leulz

FnF Simple Life said...

tahniah ;)

Anonymous said...

miahahahahaha

pandai Kenza Uncle EE request nak jumpa uncle dia. Mesti ckp bhs dia. hahaha

lala yusof said...

tahniah

Anonymous said...

Ooo wooooo wooooo oooooo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails