Sunday, December 22, 2013

Neko nya nya...

Patik memang penggemar meow dan juga haiwan2 lain, tapi tsay no nehi to ular, biawak, buaya dan yang sewaktu dengannya... meremang gitu wuwu... tang meow ni my love tak suka, entahla dia ni suka hewan apa, patik pun heran haha... kalau ada sesiapa baca entri dulu2... kalau patik nak sentuh je meow tepi jalan tu mesti cepat2 kena sergah dengan boss besar adehh... (tapi sebenarnya saja buat2 nak sentuh nak tengok reaksi en suami haha) sebab bagi my love meow2 macam tu comot dan banyak kuman kotor etc... sobss... yela betul jugak sebab terbiar je kan, tapi anakanda nampaknya ada genetik sukakan meow macam mama dia. Part yang tak menahan jumpa je terus nak pegang ekor tak pun kepala adoii... mati kang kucing2 tu semua dan mama dia pun pitam!

Cakap pasal meow ni  kan patik tertengok gambar meow comel kat LINK INI... geng sendai su yang post kat fb, lucky for her sempat pergi CAT CAFE dekat sendai dan jugak tokyo kut... uwaaa daku pasrah tak dapat pergi tengok neko jepun yang extra gebuss dan comel dan juga extra jinak huwaa... tengok gambar they ols jew huhu... btw sangat2 tersentuh tengok gambar2 ni semua... nak pengsan pun ada (amboii over ye kamu ni!)...

 sweetnyaa...

 adehh lawak plak tengok, khusyuk je semua tido...

 peneman setia gitu... 

 geng main sama2... neko putih gambar atas tu macam pasrah je kena jadi princess meow haha... yang sekor tu tak menahan pakai baju sama macam tuan dia... wassap2 hiphop yaw...

 ya ampun siap kena peluk lagi baby pakai baju belang merah tu... 

 mesti uols dah penat nengok semua gambar ni haha... 

 patik suka sangat tengok neko yang tidur bergulung macam siput tu hehe... okay2 last...

dua ni i rasa super duper cute. paling comel, paling osem! geram kat both nwko and baby... yang gambar belah kanan tu alahai comel sangat pegang tangan dengan meow baju baby tu pun comel ada bagpack lagi ha... rasa cm nak beli kat anakanda tapi tang mana nak cari pun tak ketahuan haha...

mata ne...


8 comments:

msredcheesecake said...

Oh my.... Sukanya kucin... Teringin nak bela tpi my hasben pun tak kasi...

Lama dah tak berkunjung di sini...hheee

Assia Luna said...

Nyaaa~ kawai ano neko nekos !!! :3

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

Nieda ramly said...

semua gemuk dan gebus

Nieda ramly said...

semua gemuk dan gebus

happyichigo♥ said...

Comelnyaaaa! Yg princess tu lucu sbb the girl ketawa tutup mult, nakal je..hihi..dan yg dua terakhir tu mmg ohseeem.. Geramnya, kiut tgk.. Sophie ada eczema, tak dapat main ngn kucing. Hamza suka pegang ekor kucing ke Hanis? Misti kiut!!

Fazleyatul Aini said...

suka kucing tapi tak suka bela. malas nak jaga hehehe

Hanamiko Sakura said...

neko chann!! saya dulu neko buat adik sebab takde adik .. hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails