Friday, December 26, 2008

New Chef in da house??..I like..


Today maybe i will write 2 post, one is my love..masak..fully all by himself. I'm so impressed. Baru jadi co-chef dah bleh jadik chef skang hehe..Walaupun menggunakan perencah segera tapi setelah diubahsuai, wahh very the deliciuos you know..hehe..i'm sure many women out there will be very happy if their husband cook for them or tolong-tolong kat dapur, unless kepada sesiapa yang so devoted to cooking, etc,..maybe wont like it. Miss Sa please be on my side hehe...like Kak Mai, balik lab husband dah masak nasik lemak with sambal and so on..and she seems so happy. Ish melalut plak back to the story..
We went to asaici with Abg Faizul, Kak Su, Husna and Kashif last Sunday. Lepas balik tu dunno why suddenly i feel a terrible headache, ingat nak baring sekejap jer suddenly lama plak, when i woke up i smell something nice...trus naik atas and i saw my love tgh kacau something dalam kuali. Wahhh...bangga..terharu..seme ada la..tatau cemana nak cakap. Hmm best..best...tq my love..nnnti leh masak lagi....he..the menu pun boleh tahan ikan salmon masak asam pedas and sambal oyster..tak percaya? he..the fish and seafood is very cheap at port asaici, besides salmon tu jer nampak macam boleh diterima, ikan lain macam pelik jer..creepy hehe..maybe sebab tak pernah nampak n tak pernah makan..anyway i really enjoy my lunch that day...yummy..

3 comments:

sabiqahAnuar said...

of course i am at ur side, hahaha u know...waaa beshnye bunyi asam pedas salmon..urmmm lei mintak recipi nihs..haaa

muhaiz said...

wahh..rajinnye masak..:p

tHe waY ! am said...

whew hebat2..suami cerdik dan soleh...lalllalla

p/s i pnh dgr..ikan salmon masak kari pon sodap!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails