Monday, May 28, 2012

Yo nen...

Apa itu yo nen? Mesti ada yang dah tahu... bagi yang tak tahu, boleh scroll ke bawah hehe. Konon saspen la sangat.


maka ada orang itu tiba-tiba terbuat kek... malas nk guna hand mixer...



campur sikit serbuk koko...



satu dalam loyang dan beberapa untuk cupcake... rasanya oven patik ni dah tak sihat la, kalau cupcake ok je kalau letak dlm lotang mesti dia ada part yang tak masak wuwuwu...



4ever... saje tulis "4" dalam bahasa jepun 4 disebut yon/yo... manakala nen = tahun... Syukur alhamdulillah, hari ni dah empat tahun kami melayari bahtera... semoga kami kekal bahagia dunia akhirat dan berada dalam lindungan-Nya selalu... (asalnya nak tulis forever love tapi sebab nak love tu kat tengah punya pasal...). Happy 4th anniversary my love... i will always love you... macam tak sangka dh 4 tahun dan insyaAllah akachan akan hadir tak lama lagi, moga dipermudahkan... sesungguhnya perancangan Dia adalah yang terbaik...



tapi kejadiannya tidak berapa memuaskan hati patik ni... versi tak cukup cheese topping dan versi tak reti hias kek hehe... my love bukan peminat kek sangat tapi saya saje konon nak rasa macam harini special gitu kan, tapi kek tak menjadi la pulak wuwuwu.. hentam sajalah...

p/s: alhamdulillah perjalanan berjalan lancar, dijamu dengan masakan best2 di rumah Ayu, terima kasih byk2, hugs ketat2, hanya Allah yang mampu balas jasa baik Ayu... ada entri di blog beliau di SINI.


30 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Ehhh rasa ader citer part Kawen ni but lupa date anniversary both of u la ...gomen if tahu blh buat kek special gituew...happy 4th anniversary babe Moga kekal hingga ke jannah IA...ai loike ur cake omg lama x baking gini.....

Kamalia said...

happy 4th anniv babe..semoga berkekalan hingga ke syurga..
*twins nmpk kek u ni, terus mintak kek..gagaga*

Munnafendy said...

hepi anniversary nis :)
dah 4 tahun rupanya eh..mcm pengantin baru sntiasa...hihi

Shaofie said...

Ingatkan TH tu Tabung Haji tadi... Hahahahaha. Omedetto kak hanis and abg tamimi.. :)

FnF Simple Life said...

hepi yo nen anniversary... ^^

kasihredha said...

semoga berkekalan dan bahagia hingga akhir hayat.
Menurut akak kek tu gebu dan cantik...sure sedap sebab buat dgn penuh kasih sayang.
Kirim salam buat mak ayah hanis :)

yana lyana said...

alolo comelnye kek dia..nk sikit? :p

keli menari said...

Selamat hari ulang tahun perkahwinan kak !!
Semoga menjadi keluarga sentiasa barakah ! Aminn.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe sgt sweet :D

Umie Naziera said...

happy 4th anniversary :)
wish u happy marriage

Chekgu Azrine said...

Xpe xcantik..yg pntg isinya sodap giteww!

Nadiah Sidek said...

happy 4th anniversary! :)

Ijah EmoTemo said...

wah , happy anniversary akak! semoga dgn kehadiran akachan (betul ke ni eja? ekeke) akan tmbhkan seri kehidupan akak dgn suami! *hugs*

psst: rajin akak buat kek ngeee! jijah jgk yg tak rajin nk buat kek nanges..

aizamia3 said...

semoga berkekalan hingga ke akhir hayat dan dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian..

whitecappuccino said...

makin rajin buat kek bagai ya? hepi anniversary ya hanis...semoga bahagia selamanya...

~Beb~ said...

haha comel yo nen..

heppy yo nen anniversary..
(eh btol ke tu?)

Mr.Clive said...

wow! that has got to be one of the makanan u share yang sangat sangatlaaaa membuatkan i mengidam!kehkehkehkhhh

wida said...

happy anniversary hanis n cinta hati...
moga bahgia selalu k...

Azian Elias said...

happy anniversay dear..semoga berbahagia hingga hujunng nyawa. tertambah meriah nanti dgn baby..

Raihana said...

tak cantik takpe asalkan sedpa.nyumnyumnyum.hehe

Lieya said...

Adehhh dah lama aven ku tak berasap... hu hu hu

Asmara said...

selamat ulangtahun ke 4! moga terus kekal bahagia selamanya hingga ke syurga. Amin..
*dok pikir apa TH tu, pastu baru ingt nama hanis ngan mie. hihi..

cikhu said...

TAHNIAH!!!!!

Cikpuan rara said...

wow nice,

msredcheesecake said...

mmg tak reti hias... hheee... takpe janji rasa sedap...

Tea said...

Happy anniversay kalian..

Alhamdulillah membuahkan hasil setelah 4 tahun melayari hidup bersama.. moga selamanya tau.. sampai ke syurga.. Amin

Shana' said...

Happy Anniversary Hanis...semoga terus berbahagia utk tahun2 seterusnya

d_LA said...

arghhh..sapa ati tunjuk kek..dap2..
k.nis, hp 4th anniversary..moga jodoh k.nis berpanjangan hingga ke akhir hayat..Amin^^

Noraim said...

selamat ulang tahun kak :)

sorry lmbt wish.

moga2 kak n husband kekal hingga ke ahir hayat n akachan sebagai penyeri ;)

nur easy said...

barakallah.. semoga bahagia kekal berpanjangan..

apapun kek itu terhasil dgn penuh cinta kan.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails