Monday, June 4, 2012

Terbang dan Candy Candy...

Dah lama tak berhubung dgn Mrs S, rakan satu jabatan. Dia minta alamat. Alih2 seminggu lepas tu sampai barang dari beliau.

IMG_1181
haish.. lawak betul Mrs S ni, patik belum abis study lg dia dah letak dr kat depan tu... malulah Mrs. S byk lg nak kena buat ni, rasa macam ilmu pun belum cukup lagi ha... tapi cuba buat yg terbaik insyaAllah... dah habis belajar pun kena belajar lagi, menunut ilmu ni tak pernah ada penghujungnya kan... selagi boleh belajar kita belajar, tapi my sensei ada bgtahu makin tua makin susah nak serap ilmu tu sementara masih muda ni belajarlah sebanyak mungkin...

IMG_1182
Hadiah dari Mrs. S nun jauh di Ireland. Beliau pun sedang berjuang juga dengan study. arigatou Mrs S. Hugs from far! miss u lots!

last but not least... tertengok secara kebetulan... macam comel pulak lagu ni hehe... tajuk candy candy tapi tak tahu siapa penyanyinya...
candy candy

 starting lagu... berlari-lari sambil gigit roti... apakah? hehe...
beberapa patah lirik english... duk sebut candy entah berapa kali hehe...

p/s: Walaupun BE tak bertahan lama sangat tapi tiba2 ada lagi 2 BE. Thanks Nuffnang! uwaa nak tengok Madagascar 3... tapi kat sini semua dalam nihon-go... kachiwa...eh lupa pulak diri ini dah sarat dan tunggu waktu je ada hati nak pergi cinema... dush!


24 comments:

Umie Naziera said...

murah betul rezki baby,blum kluar mcm2 dh hadiah..heee

mzhany said...

hai dr.hana ;)

mcm kiut je brlari2 smbil gigit roti. ahaha kang tercekik roti kan...

Mr.Clive said...

ehh u dpt 2 BE jugak?ntah kenapa tetiba banyak pulak baru2 ni...tapi syukurrrlaaaa hehehe

sue-sama said...

kawaiii :)

sue-sama said...

kawaiii :)

Nieda said...

murah rezeki Hanis....hadiah dapat BE pun dapat.

Nuwairani Ismail said...

bestnye! kite suke kalau dapat surprise cenggitu. sebelum kak amie n cheqsue je yang pernah bagi2 hadiah mcm ni.

~Sweet Honesty~ said...

saya tak penah dpt BE.. HUHU..sian kt saya kn..

Noraim said...

waahhhh buleh hadioh lagi eh? muroh rezeki akachan tu. hiks!

eh kak jange dok cari pasal. nok dekat doh tarikh tu, buat ko branok kat cinema tu kea. hikhik.

Shana' said...

nanti Hanis berpantang mesti sunyi sekejap blog ni kan...btw, gud luck...Insya Allah sume selamat tu...

Shana' said...

btw, Hanis...what is ur FB address? If u cant add me..then let me add u...:) or PM me kat fesbuk (boleh kan rasanya...)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

that gurl nama Kyary Pamyu Pamyu nama pelik sepelik org nyer but dia mmg pames ngan fashion gituew ngeee

Asmara said...

eh2 camne terjumpa lagu ni. cam comel jerk. hihi..
Bersusah2 dahulu bersenang2 kemudian tak gitu Dr. Hanis-san. :D
Bestnya u! balik complete semua dengan Dr., baby dan kereta! hehe..

amirah said...

bestnya baby belum lahir dh dpt hadiah tu..rasa mcm tak sabar nak tengok akachan yg comel itu

Zainur said...

wah menunggu masa tuh...mudah2an selamat semuanya ya ;)

wida said...

okey lah tu..
x lama lagi dpt lah title dr tu..hehe

Cik Pulau said...

mesti akacahan senyum jah tu dale perut kak bilo tau bleh adioh.. hihihi..

mommyNadia said...

Hanis dah week ke berapa??dah tak lama ek!!eee tak sabar nak tgk baby Hanis..

btw,best dr suprise!I loike ;)

Amirah Adnan said...

akachan x sabar nok tahu hadiah gapo tuuu.. hehe

CikUna said...

hahaha.. mama tomei... lamanya auntie una tak lawat akachan nie.. ngee.. nanti dalam pantang kak hanis update blog tak agaknya ?? cuba teka ?? lalala

FnF Simple Life said...

wah...best murah rezeki...ngeee

Farah Shamsudin said...

baby dapat hadiah lagi. dari jauh pulak tuu..:)

Hanamiko Sakura said...

candy candy candy candy..
eh! termenyanyi pulak.. hihihi..

siti kektus said...

yayy ! baby dah dapat baju baru. :D


tak bera pulak dia pakai reben besar tu ek kak. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails