Tuesday, October 2, 2012

Ram bam bam...

Tajuk yang sangat pelik, tapi takdelah pelik mana pun. Eh apakah ini ayat berbelit? Al kisah masa kecik2 dulu setiap jumaat/sabtu kan ada cerita hindustan. Saya kureng minat sebab kebetulan pertama kali tengok start dengan cerita ular dah tu heroin dia menari ular pulak.. pengsan! saya memang tak suka ular dan spesis sewaktu dengannya kegelian yg amat huhu.

Bila dah masuk uni baru minat sket2 itupun cerita kuch kuch je lepas tu dah tak folo... mama patik pulak suka juga dengan filem tamil. Dia cakap lebih byk unsur pengajaran so dia layan both. Tapi sekarang tak lengkap hari-harinya kalau tak tengok drama korea. Ok berbalik pada ceritera patik ni... tang filem tamil tu, kebetulan masa mama tengah tengok saya lalu di ruang tamu, tang tu jugak tiba-tiba masuk part nyanyi hero dan heroin lengkap berkacamata hitam pakai baju kalerful lagi ha. "Ram bambam arambam rambambam terembam", sampai sekarang ingat lag lagu tu tapi part rambambam ajela hikhik, tarian dia pun ingat sikit2 lompat2 angkat kaki cemana ntah haha... 
Kesian anakanda yang tidak mengerti apa2 hehe. Tiba tiba teringat scene rambambam... apakah? Saya nampak sunglasses ni kat rak display. "Eh macam muat je dengan Hamza ni. Try letak pastu ambil gambar nak?" patik bertanya sambil angkat kening pada my love. "Eh boleh ke?"biasalah my love tu, nyampah i (saje buat ayat gedekiah). "Ala kejap je", tanpa membuang masa, tengok kiri kanan line clear terus ambil dan letak kat muka Hamza. Serius nak tergelak besar tapi tahan dulu sebab nak ambil gambar...

letak kat atas kepala pulak, ni penangan tengok majalah dan movie lah ni, mama dan papa Hamza manalah pernah menggayakan "spekmata" hitam ni hik2... Mesti dia pelik, eh apokobondolah atas kepala patik ni...

Nanti nak story mory pasal nursery...

23 comments:

Anum said...

comelnya baby sis

amirah said...

bergaya sungguhhh..huhu..akak pun dulu2 suka sgt layan citer tamil. sedihsss..haha

Lya Colours said...

alamak aihhh comelnya nak picit2 pipi dia bleh tak. hihi

CY said...

Hanis, pekaba. Encem Hamza pakai spek itam. Kalah Rajanikam hero tamil tue..hahaha. Bila balik Mesia nih..

me suya said...

hamza makin comel.. cute sangat

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

geramnye tgk hamza!!cumel sgt..hehe

Mixed-family in da house.... said...

kihkihkiha......layan jer la mama hamza tu ekkk.....

Umie Naziera said...

hahaha...seyes comey kot Hamza pkai camgitu..like a boss!!!

Nieda said...

hahhaah ..

Eey Nasis said...

Cute jah Hamza mengayakan spec tu...
:p

Chekgu Azrine said...

alolo..handsome boy!!

Eliss Mie said...

alaa kesian dia jadi mangsa buli.hehehehe

Afasz said...

olo tomey tomey..

norliha said...

comel.... mcm nak gigit jer pipi hamza yg tembam tu.

kak mah said...

Akak suka gambar pertama,kedua tu aksi tak puas hati je!

ct kektus said...

so comels lah hamza. laa2 retro pulak gayanya dah. :D

et said...

hamza makin booolat dan hencemmmmm..hehehe..moga sihat dan membesar bagai johan..huhuhu

adnil linda said...

kecian ken yg jd mangsa..hehehe

Kalamhati said...

hihihi abih la hamza keno jd model mama dio..hehe sporting dio

sue-sama said...

comelnye ken chang :)

Kazman / Sue said...

haaa3x... hamza nak jadi hero tamil ker??... jangan laaa...

makin montel la hamza sekarang ni...

mrs kayrul said...

kecik2 dah pandai bergaya..macho tue

pacificblue said...

kawai....wildan pn ade pic pki spec..dh jd mcm gangnam style...hehe...mmg sifat semulajadi sme parents kot nk bg anak extra cute..heje

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails